Tom Voker i zvanično među najprodavanijim muzičarima u 2019. godini

0
189
Oglasi
Tom Voker/ Photo: Promo (Exit)
Tom Voker/ Photo: Promo (Exit)

Britanski hitmejker i nova zvezda na muzičkom nebu, Tom Voker, vlasnik je najprodavanijeg debi albuma u 2019. godini, navodi se u podacima zvanične britanske top liste koja uz američku kreira glavne muzičke tokove u svetu.

Strelovit uspon škotskog pevača tako se nastavlja i osvajanja osvajanja ove top liste u martu, kada se Vokerov prvenac “What A Time To Be Alive” našao na prvom mestu ispred zvezda kao što su Brajan Adams, Ariana Grande, Ed Širan, The Prodigy i The Queen.

Album “What A Time To Be Alive” Tom Voker objavio je pre samo mesec dana, a nedugo pre toga, sa dodele BRIT nagrada odšetao je sa prestižnim trofejem za najboljeg novog izvođača koji su pre njega osvajali Adel ili Rag’n’Bone Man.

Kritičare i fanove osvojio je singlom “Leave a Light On”, dok se njegov najnoviji singl “Just You And I” našla nedavno na trećem mestu najpopularnijih pesama.

Zbog velikog interesovanja za EXIT, četvorodnevna (4-7. jul) ulaznica za festival po ceni od 6.490 dinara (što predstavlja 55% uštede), biće u prodaji najkasnije do petka, 12. aprila do ponoći.

Posle toga, cena kompleta ulaznica za EXIT biće viša. Cena ulaznica za prvi festivalski dan, kada nastupa The Cure, iznosi 2.990 dinara za parter i 4.990 dinara za FAN PIT, dok je cena GOLD VIP dnevnih ulaznica za 4. jul 12.000 dinara. Ulaznice za EXIT mogu se nabaviti preko zvanične stranice exitfest.org i putem prodajne mreže Gigs Tix.

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime