Tom Kruz odlepio na snimanju, urlao, psovao i pretio otkazom ekipi… Svi pričaju o ovom snimku

0
249
Oglasi
Tom Kruz/Photo: promo
Tom Kruz/Photo: promo

Holivudski glumac na setu “Nemoguće misije 7” pripretio ekipi otkazom, a sada je procurio audio snimak u kom psuje svoje kolege.

Legendarni holivudski glumac Tom Kruz (58) se razbesneo na setu “Nemoguće misije 7” zbog propusta u anti-korona protokolima, pa je pretio celoj filmskoj ekipi otkazom, a sada možete poslušati kako psuje i šta je sve rekao kolegama.

Tom Kruz se junači… Glumac odbio kaskadera na snimanju “Nemoguće misije 7”, pa motorom skočio s litice

Naime, zvezda akcionog filma je zamerao kolegama propuste u socijalnom distanciranju i drugim pravilima koji omogućavaju neprestano snimanje tokom pandemije korona virusa, pa je ljutito urlao na njih uz reči:

– Ako te vidim da to ponovo radiš, dobijaš jeb*ni otkaz. Ako bilo ko uradi to ponovo iz ove ekipe, odlazi sa seta – započeo je on.

– Oni su tamo u Holivudu i prave filmove zbog nas sada. Pravimo na hiljade poslova, pi**a vam materina – dodao je glumac besno.

– To je to, bez izvinjenja. Možete da se izvinite ljudima koji gube svoje domove jer se naša industrija gasi. To neće staviti hranu na njihov sto, niti platiti školovanje njihovoj deci – dodao je Tom.

Poslušajte snimak objavljen na Jutjub kanalu, dok originalni audio koji je pustio The Sun traje 3 minuta i 30 sekundi.

– Nećemo zatvoriti snimanje ovog jeb*nog filma. Je l to jasno? Ako vidim to ponovo, dobijate otkaz – rekao jeon.

– Svako veče sam na telefonu sa svim studijima, osiguravajućim kućama, producentima i oni gledaju u nas i koriste nas kako bi napravili svoje filmove. Sa tim spavam svaku noć. Budućnost ove jebene industrije je u našim rukama – rekao je glumac.

– Da li razumete šta želim? Da li razumete odgovornost koju imate? Verujem ljudima koji su ovde, ali ako ne želite da mi pomognete, odlazite – vikao je ljutito Kruz.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime