To što je Machine Gun Kelly uradio nije baš normalno, zar ne…?

0
492
Machine Gun Kelly/instagram @machinegunkelly
Oglasi

Američki reper Machine Gun Kelly (MGK) objavio je fotografije na Instagramu i pokazao svoju novu, ogromnu crnu tetovažu koja pokriva skoro ceo gornji deo grudi, rame i ruku. “Samo u duhovne svrhe”, napisao je reper (33) uz fotografiju.

Njegove stare tetovaže na stomaku su i dalje vidljive, na primer slogani “Samo za lokalno stanovništvo” i “Želim promenu“.

Mik Džeger tvrdi: Machine Gun Kelly i Yungblud unose novu energiju u rokenrol…

MGK-ovu tetovažu je uradio poznati tetovator Rokk u decembru 2023. godine, koji je takođe objavio na Instagramu: “Nikada nisam sreo čvršću osobu”, napisao je Roks, a MGK je odgovorio u komentarima “hvala na radosti i bolu”.

MGK je saopštio da su za tetoviranje korišćene 44 igle. “Nosio sam rolku 3 meseca, sutra skidam košulju”, napisao je na mreži X.

Njegova objava je postala viralna na društvenim mrežama, a mnogi fanovi su se pitali šta je MGK mislio kada je rekao da je tetovaža “samo u duhovne svrhe”. MGK je pitao fanove na Instagramu šta misle o njegovom novom izgledu, a mnogi su bili brutalno iskreni u svojim odgovorima.

Nije samo “princ pop-punka”… Machine Gun Kelly režirao svoj prvi igrani film u kome, naravno, igra glavnu ulogu

“Najgluplja jebena stvar koju sam ikada video”, glasio je jedan komentar koji je dobio više od 14.000 lajkova. Drugi fanovi su bili užasnuti što je Keli prikrio svoje prethodne tetovaže. “Voleo sam te tetovaže”, napisao je jedan pratilac, dok ga je drugi podržao, napisavši: “Voleo sam tvoje stare tetovaže, one su bile deo tvog života”.

Zatim je reper objavio novu pesmu, srceparajuću baladu “Don’t Let Me Go” – često je u javnosti govorio o svom mentalnom zdravlju i borbi sa psihičkim problemima, i tvrdi da ima sindrom Petra Pana – i otkrio da je tetovaža bila rezultat – “nervnog sloma”.

“Wish I didn’t listen just like I wish they would understand me one time / I had a breakdown and tatted my entire body except one line / Everything’s just fine”, peva MGK, pravog imena Kolson Bejker, na početku pesme dok svira klavir .

U pesmi on govori o usponima i padovima u odnosu sa verenicom, glumicom Megan Foks, smrti oca, samoubilačkim mislima, stalnom pritisku koji oseća kao umetnik…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime