Nije samo “princ pop-punka”… Machine Gun Kelly režirao svoj prvi igrani film u kome, naravno, igra glavnu ulogu

0
330
Oglasi
Machine Gun Kelly /Photo: screenshot
Machine Gun Kelly /Photo: screenshot

Kolson Bejker, poznatiji po svom umetničkom imenu Machine Gun Kelly objavio je trejler za igrani film “Good Mourning”, njegov rediteljski debi.

Komedija “Good Mourning” najavljena je još u avgustu prošle godine, da bi kampanja za film započela objavom prvog foršpana. Film je režirao Kolson Bejker koji ujedno ima i glavnu ulogu u filmu u kome uz njega glume i njegova verenica, glumica Megan Foks, muzičar Mod San i njegov prijatelj Pit Dejvison. Premijera filma najavljena je za 20. maj.

MAŠIN GAN KELI: KORI TEJLOR JE SAMO MATORAC KOJI NOSI J****O ČUDNE MASKE

Good Mourning, plakat
Good Mourning, plakat

Bejker u filmu glumi glumca Londona Kleša koji se našao usred egzistencijalne krize. U službenom opisu radnje filma stoji: “Klešov svet se preokrenuo naglavačke kada se ujutro na ključnom sastanku s rediteljem filma o Betmanu probudi uz tekst o prekidu koji mu je poslala  ljubav njegovog života. Povezan s haotičnim cimerima i divlje nepredvidivim preokretima, dan u Londonu  nastavlja da se odvija nizbrdo sve dok na kraju nije prisiljen da birati između potrage za svojom jedinom istinskom ljubavlju i dobijanja glavne uloge koja će mu promeniti život”.

MACHINE GUN KELLY PREDSTAVIO NOVI ALBUM “MAINSTREAM SELLOUT”

U izjavi povodom najave filma direktor Open Road Films Tom Ortenberg rekao je:

– Radujemo se što ćemo ovu divlju komediju doneti publici u bioskope i putem platforme na zahtev. Film je podsjtnik kako filmove može da bude zabavno snimati kao i gledati Kolsona na ekranu, a ova neverojatna glumačka postava baciće publiku na pod od smeha.

“Good Mourning” je ujedno i treći Bejkerov film u 2022. godini. Epizodnu ulogu ostvario je u filmu “Jackass Forever”, kao i glavnu ulogu umuzičkom  filmu “Taurus”.

Pogledajte trejler za “Good Mourning”:

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime