Tindersticks pucaju od samopouzdanja pred koncert u BG: Mi smo dobri, album nam je odličan, publika je sjajna…

0
247
Oglasi
Tindersticks by Richard-Dumas and Suzanne-Osborne
Tindersticks by Richard Dumas and Suzanne Osborne

Članovi poznatog britanskog benda Tindersticks izrazili su zadovoljstvo kako na koncertima prolaze pesme sa nedavno objavljenog albuma “No Treasure But Hope”, koji trenutno promovišu na evropskoj turneji u okviru koje 8. maja dolaze i u Kombank dvoranu u Beogradu.

– Pesme sa “No Treasure” su istinski oživele i povezanost koju osećamo kroz njih oseti se sa bine. U poslednje vreme osećali bi se ponekad malo u raskoraku sa našom publikom – mi sa potrebom da guramo dalje nasuprot vašem htenju da se delom povežemo sa svojom prošlošću. Stigavši do ovde, osećamo da smo zajedno u ovim pesmama, u emocijama i idejama ovog trenutka. Lepo iznenađenje! – saopštili su članovi benda Tindersticks u poruci fanovima na svom Facebook profilu.

O trenutnom stanju duha i snazi benda Tindersticks najbolje svedoči snimak njihovog nastupa održanog 29. februara u Nantu, koji je emitovala prestižna francuska televizija Arte, posvećena kulturi i umetnosti.

Album “No Treasure But Hope”, snimljen prošlog proleća u Parizu, a objavljen u novembru, donosi deset novih pesama od kojih su singlovi bili  “The Amputees”, “Pinky In the Daylight” i “For The Beauty”.

Album je dobio odlične kritike nekoliko svetski uticajnih medija kao što su Gardijan, Pičfork i Fajnenšal tajms.

Tindersticks su nastali u Londonu 1992. godine, a trojici osnivača Stjuartu Ej Stejplsu, Dejvidu Bolteru i Nilu Frejzeru pridružili su se i osvežili bend u poznim dvehiljaditim godinama Den Mekina i Erl Harvin Džunior.

Na svom muzičkom putovanju Tindersticks se ustoličio kao majstor suzdržanosti i pesničke osećajnosti, i kao bend koji sada samouvereno stvara najbolje pesme svoje karijere.

Ulaznice za beogradski koncert Tindersticksa koštaju 2.200, 2.600, 3.000 i 3.500 dinara, a možete da ih nabavite na blagajni Kombank dvorane, i na svim prodajnim mestima Ticket Visiona.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime