The National otkrili prvi singl s novog albuma “First Two Pages of Frankenstein”

0
294
The National/ Photo: Promo (Graham MacIndoe)
Oglasi

The National je u sredu službeno najavio svoj predstojeći album, “First Two Pages of Frankenstein”, zajedno sa spiskom pesama koji potvrđuje prethodno spominjana gostovanja.

The National postavili kompletnu diskografiju na Bandcamp

Ovo je deveti dugosvirajući studijski album benda, a trebalo bi da izađe 28. aprila putem 4AD. Osim singla “Tropic Morning News” koji je pušten uz najavu, album sadrži i saradnje s Tejlor Svift (“The Alcott”), Fibi Bridžerss (“This Isn’t Helping”, “Your Mind Is Not Your Friend”) i Sufjanom Stivensom (uvodna “Once Upon a Poolside”).

The National – First Two Pages of Frankenstein, cover

Na živahnom najavnom singlu, frontmen Mat Berninger peva: “I was so distracted then/ I didn’t have it straight in my head/ I didn’t have my face on yet/ Or the role or the feel of where I was going with it all/ I was suffering more than I let on/ The tropic morning news was on/ There’s nothing stopping me now/ From saying all the painful parts out loud.”

– Ideja da se na tako lagan način osvrnem na tamu vesti otključala je nešto u meni – rekao je. – Pesma je postala o tome kako vam je teško da se izrazite i pokušate da se povežete s nekim kada buka sveta guši svaki potencijal za razgovor.”

Lider benda The National objavio novi singl s predstojećeg solo albuma, ličnu poruku za Doli Parton

The National je ranije ove sedmice tizovao “First Two Pages of Frankenstein” putem stranice zaštićene lozinkom. Otključana stranica ponudila je obožavaocima pogled na Berningera kako čita “Frankensteina” Meri Šeli na klavirskoj klupi, a uključivala je i pismo koje upućuje na trio gostujućih zvezda na albumu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime