The Mothership Orchestra (acoustic) predgrupa na koncertu Bena Kaplana u Jazz kantini Lisabon

0
319
Oglasi
Photo:Promo
Photo: Promo

Kanadski trubadur Ben Kaplan održaće svoj beogradski koncert u petak, 4. decembra 2021. u Jazz kantini Lisabon,  a kao predgrupa će nastupiti sastav The Mothership Orchestra i to u akustičnoj verziji.

Elegični i pomalo stidiljivi kvartet The Mothership Orchestra su pioniri srpskog baroque popa. Njihove suptilne harmonije, bogata orkestracija, skupa sa lirskim pričama o (ne)izgubljenim ljubavima, bolnim sećanjima ili ređe emotivnim uzletima, vode nas kroz tunele melanholije do osunčane ekstaze i natrag.

Ako tražimo muzičke uzore TMO, onda to mogu biti grupe poput Tindersticks, Lambchop, The Waterboys kao i uticajni izvođači britanske folk scene kao što su Nick Drake, Fairport Convention i Pentangle.

The Mothership Orchestra je formiran u Požegi u avgustu 2005, do sada su snimili dva EP izdanja, album “Song For You”, pet singlova i učestvovali na desetak kompilacija indie bendova.

Sastav danas čine Lazar Šijak (vokal i akustična gitara), Ivan Trajković (gitara), Ivan Tešić (bas) i Mladen Radovanović (bubnjevi).

Posle duže diskografske pauze, posetioci će imati jedinstvenu priliku da čuju najnovije pesme u akustičnim aranžmanima kao trio (dve gitare i glas).

Beautiful, Ben Kaplan/ Photo: youtube.com printscreen
Beautiful, Ben Kaplan/ Photo: youtube.com printscreen

Zvanična satnica koncerta:
– 19:00 – Ulaz
– 20:15 – The Mothership Orchestra
– 21:00 – Ben Caplan

Ulaznice za ovaj koncert još uvek se mogu naći po pretprodajnoj ceni od 1000 dinara i možete ih poručiti OVDE , dok će na dan koncerta cena ulaznica iznositi 1300 dinara.

Koncert će biti održa n uz poštovanje svih mera što znači da je ulaz omogućen samo uz validan kovid sertifikat koji podrazumeva sledeće:

– Validna kovid propusnica sa kojom ćete moći da boravite u ugostiteljskom objektu posle 20:00 časova je potvrda o primanju druge, odnosno treće doze vakcine. Za drugu – ona ne sme da bude starija od sedam meseci od primanja

– Negativan PCR test ne stariji od 72 sata

– Negativan antigenski test može služiti kao propusnica ali on je validan samo 48 sati

– Ukoliko ste preležali kovid, propusnica vam važi sedam meseci od dana kada ste imali negativan nalaz

Mole se posetioci da dođu na vreme kako bismo zbog stroge kontrole izbegli stvaranje gužve na ulasku. Svi koji se ne nalaze u ovoj grupi a već su kupili ulaznice za koncert, iste mogu refundirati na mestu gde su je i kupili.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime