Finale BARF10 u nedelju u Domu omladine… ovo je satnica događaja

0
519
Oglasi
Barf10, logo
Barf10, logo

Finale desetog izdanja festivala BARF biće održano u nedelju, 5. decembra od 18.30 u sali Amerikana Doma omladine Beograda.

U finalu desetog jubilarnog idanja BARFfestivala nastupiće 8 bendova/izvođača. To su Zimbabveanski zavod za zaštitu zverova (Beograd), Fraktal (Kragujevac), Kontra komitet (Šabac), Ascend (Beograd/Aranđelovac), IV Dan (Beograd), Ivan Kićanović (Beograd), Bol & Dee (Beograd) i Two Coins From Mercury (Srbobran).

Pored bendova finalista u revijalnom delu će nastupiti pobednici poslednjeg izdanja festivala Rampa iz Pančeva

Program će u 19 sati početi nastupom grupe Underforce (ex Vatreni prsten) iz Valjeva koja je na prethodnom izdanju festivala bila pravo otkrovenje festivala. Nakon toga sledi takmičarski deo, po sledećem redosledu:
19.25 – IV dan
19.50 – Bol & Dee
20.15 – Two coins from mercury
20.40 – ZZZZZ
21.05 – Kontra komitet
21.30 – Ivan Kićanović
21.55 – Fraktal
22.20 – Ascend

Po završetku takmičarskih nastupa dok žiri i publika glasaju za svoje favorite, pristutne će zabavljati pobednici poslednjeg izdanja festivala, Rampa iz Pančeva. Nakon njih nastupiće i specijalni gosti, grupa DRAM.  U 23.40 predviđeno je proglašenje pobednika BARF10.

Ulaz na festival ove godine će se naplaćivati. Cena ulaznice je simboličnih 200 RSD, a prodavaće se na ulazu u koncertni prostor pred početak festivala. Kupljena ulaznica će ujedno služiti i za glasanje publike.

Za ulazak u koncertni prostor nije potrebno posedovati zeleni sertifikat, ali će se na festivalu poštovati sve preporučene epidemiološke mere.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime