The Boss sve bliži odluci… novi album i evropska turneja 2019?

0
215
Oglasi
Brus Springstin/ Photo: Facebook
Brus Springstin/ Photo: Facebook

Pojavile su se glasine o koncertima Brusa Springstina u Irskoj kojima bi trebalo da započne njegova nova evropska turneja!

U intervjuu za irski magazin Džo Van Zant, gitarista Springstinovog E Street Banda, izjavio je kako svi razmišljaju o koncertima u Irskoj 2019. godine. Jasno je naglasio kako će samo The Boss odlučiti hoće li i kada će početi nova svetska turneja s E Street Bandom.

Iako je uveren da će se vratiti u Evropu najkasnije 2019. godine, Van Zant je izjavio kako još uvek nisu napravili konkretne planove za turneju. Brus je odlučio da se odmori do kraja ove godine, izjavio je on. Ipak, The Boss ne odmara nego trenutno nastupa na Brodveju sve do 15. decembra 2018.

Jon Brim, izveštač StarTribunea, posetio je Springstina u bekstejdžu nakon jednog brodvejskog nastupa gde mu je The Boss nagovestio novu svetsku turneju za 2019.

Ovo je deo iz njegovog članka:

“Brus se presvukao nakon koncerta i izgleda da jedva čeka da krene na novi put sa svojom suprugom. Ima pripremljen novi album, ali zasad se ne spominju ikakvi datumi. Hoće li odvesti svoj “Springsteen on Broadway” show na put oko sveta?

– Ovde sam do decembra – rekao je Brus i dodao: – Videćemo, videćemo, videćemo. Moram da bežim…”

HL/Izvor: ravnododna.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime