Texas Flood objavio spot za pesmu “Da budem tvoj”

0
548
Oglasi
Texas Flood/ Photo: Promo
Texas Flood/ Photo: Promo

Texas Flood, jedan od njaboljih bluz-rok bendova na ovim prostorima, objavio je spot za numeru “Da budem tvoj“, jedinu autorsku pesmu sa aktuelnog albuma “Tražim ljude kao ja” (Multimedia Music).

Dugogodišnju uspešnu karijeru Texas Flood je gradio na kvalitetnom zvuku i živim nastupima, pevajući isključivo na engleskom.

Značajan iskorak napravili su kada su 2019. godine objavili svoj prvo izdanje na srpskom jeziku. Album bluz obrada – “Tražim ljude kao ja“ naišao je na odlične reakcije publike i postao jedno od najprodavanijih domaćih izdanja u Srbiji. Na njemu se se našla i autorska pesma “Da budem tvoj“ koja je sada dobila i spot.

Texas Flood/ Photo: AleX
Texas Flood/ Photo: AleX

– Ona je naše prvo autorsko ostvarenje na srpskom jeziku i želeli smo da joj damo i vizuelni identitet. Na tu pesmu smo posebno ponosni, jer smo u njoj postigli pravi spoj bluza i roka – kaže Nenad Zlatanović.

Pesmu “Da budem tvoj“ napisali su Vukašin Marković i Ivan Ristić, muziku i aranžman potpisuje sam bend, dok je za vizuelno ostvarenje zaslužan Dragan Medaković.

– Posebno bih istakao saradnju sa Vukašinom Markovićem, koji je svojim savetima o pevačkom izvođenju, doprineo da ova pesma doživi uspeh i simpatije publike, kojoj se i ovom prilikom zahvaljujemo – dodaje Zlatanović.

Texas Flood je album “Tražim ljude kao ja“ objavio 2019. godine za izdavačku kuću Multimedia Music. To je njihov prvi album na srpskom jeziku i na njemu se, pored autorske pesme “Da budem tvoj“ nalaze bluz obrade hitova jugoslovenskih rok legendi – od Azre do Pop mašine.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime