Taron Egerton mogao je da bude novi Džejms Bond, ali…

0
268
Taron Egerton/Photo: YouTube screenshot
Oglasi

Taron Egerton probio se u prvu ligu glumaca ulogom u franšizi “Kingsman” a sve je to potvrdio ulogom Eltona Džona u biografskom filmu “Rockteman” za šta je osvojio Zlatni globus. Usput je glumio i Robina Huda u istoimenom filmu koji je sniman u Dubrovniku, a s obzirom da se radi o 33-godišnjem engleskom glumcu vrlo brzo je svrstan među ozbiljne kandidate za novog Džejmsa Bonda.

Ali, u intervjuu za britanski The Telegraph priznao je da ga niko nije zvao u vezi uloge Džejmsa Bonda i ne smatra da bi on bio dobar izbor za tu ulogu.

Da li je Taron Egerton opravdao očekivanja… Evo kako zvuči njegova verzija “RocketMan” u filmskoj priči o Eltonu Džonu

Razlog za to je što za ulogu Bonda konstantno morate da budete u dobroj formi “a ja imam problema s kilažom”, objasnio je Egerton.

Džejms Bond, promo

– Biti Bond znači biti ambasador brenda kao i biti glumac. To može biti zabavno u kratkom periodu, ali siguran sam da je Barbara Brokoli rekla da je to obveza u trajanju od 15 godina. Osim toga, nebitno je kako se osećam s tim u vezi jer me nitko nije nazvao zbog toga – objasnio je Egerton.

Zar su stvarno svi poludeli? Čuveni reditelj tvrdi: Džejms Bond Šona Konerija u osnovi je bio – silovatelj!

Producentkinja Barbara Brokoli u aprilu prošle godine rekla je da ćemo na novi Bond film čekati barem dve godine.

– Moramo ponovo da osmislimo Bonda. Osmišljavamo ko je on a za to će trebati vremena.

Ovako stoje stvari… Sledeće godine znaće se ko postaje novi Džejms Bond – i to neće biti žena

Upozorila je kako je izbor novog Bonda velika odluka koja će odrediti u kojem će smeru ići franšiza posebno u kontekstu činjenice da je kompanija Amazon kupila filmsku kompaniju MGM koja ima prava na Džejms Bond filmove.

– To nije samo odabir glumca. Radi se o razmišljanju u kom smeru idemo.

Idris Elba neće biti novi Džejms Bond… Održana tajna audicija, Aron Tejlor-Džonson je sada favorit

Do sada se spekulisalo o brojnim glumica koji su kandidati za novog Bonda, među njima su Rege-Žan Pejdž, Idris Elba, Tom Hardi, Henry Kavil i Džejkob Elordi. Idris Elba kasnije je rekao kako on neće biti novi Bond.

Majkl G. Vilson producent je Bond filmova zajedno sa Barbarom Brokoli a on je rekao kako će ulogu tajnog agenta dobiti glumac koji ima “30 i nešto” godina. Ujedno je otkrio da svaki glumac na audiciji za Bonda mora da odigra scenu iz filma “Iz Rusije s ljubavlju” iz 1963. godine u kojem je glavnu ulogu imao Šon Koneri.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime