Ovako stoje stvari… Sledeće godine znaće se ko postaje novi Džejms Bond – i to neće biti žena

0
153
Oglasi
No Time To Die/Photo: imdb.com
No Time To Die/Photo: imdb.com

Barbara Brokoli producent je Džejms Bond filmova i čelnica kompanije Eon Productions koja odlučuje ko će dobiti ulogu u filmovima iz ove popularne franšize.

Kao da je pravi Bond… Danijel Krejg postao počasni komandant britanske Kraljevske mornarice

Zato ne čudi da su je pred premijeru novog Bond filma “No Time To Die” novinari pitali ko će biti novi glumac koji će glumiti tajnog agenta 007, s obzirom da to više neće biti Danijel Krejg, kao i da li postoji šansa da to bude žena, kao što se o tome mnogo govori poslednjih meseci.

– Džejms Bond je muškarac. Nadam se da će biti puno filmova sa ženama u glavnim ulogama, za žene, koje režiraju žene, a bave se temom žena. Ne mislim da treba da uklonimo muški lik tajnog agenta 007 i zamenimo ga ženom. Dakle, da, vidim ga kao muškarca. I volela bih kada bi Danijel Krejg večno ostao Džejms Bond – odgovorila je  Barbara.

Trka za mesto sledećeg Džejmsa Bonda se zahuktala… Glavni favorit pao na drugo mesto, pojavio se i novi  pretendent – evo šta kažu kladionice

No Time To Die/Photo: imdb.com
No Time To Die/Photo: imdb.com

Što se tiče glumca koji će zameniti Danijela Krejga u toj ulozi, Barbara Brokoli potvrdila je kako o tome neće razmišljati sve do sledeće godine. A tada će o tome razgovarati sa svojim polubratom Majklom  G. Vilsonom koji je takođe producent ove franšize.

– Sada želimo da slavimo fantastičan period od 15 godina tokom kojeg je Danijel dao sebe ovom liku.

Rasplakao se Bond, Džejms Bond… Evo kako se Danijel Krejg se oprostio od uloge tajnog agenta 007

Njeno mišljenje o ženama koje bi mogle da preuzmu lik Dćejmsa Bonda očigledno se nije promijenio jer je već govorila o tome kako žene treba da dobijaju kvalitetne uloge, na nivou kvaliteta Džejmsa Bonda. Keri Fukunaga, reditelj novog Bond filma, izjavio je da glumac koji će dobiti glavnu ulogu mora da ima karizmu.

Film “No Time To Die” počinje da se prikazuje u svetu 28. septembra, a u naše bioskope stiže 7. oktobra.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime