Tajni život emotikona: “Emoji film” uskoro u domaćim bioskopima

0
339
Oglasi

Početkom avgusta u domaće bioskope stiže jedan od najoriginalnijih animiranih filmova snimljenih u poslednjih nekoliko godina – “The Emoji Movie”.

The Emoji Movie/ Photo: Promo
The Emoji Movie/ Photo: Promo

Glavni junaci filma su emotikoni koji žive u gradu Tekstopolisu. Sakriven duboko među tekstualnim aplikacijama smešten je Tekstopolis, užurbani grad u kome žive emotikoni nadajući se da će jednog dana upravo njih za korišćenje izabrati vlasnik mobilnog.

U tom svetu, svaki emotikon ima samo jedan izraz lica – osim Đure, veselog emotikona koji je rođen bez filtera pa zbog toga na mnogo više načina može da izrazi svoje trenutno raspoloženje.

The Emoji Movie/ Photo: Promo
The Emoji Movie/ Photo: Promo

Odlučan u nameri da postane “običan” kao i ostali emotikoni, Đura će zatražiti pomoć svog najboljeg prijatelja snalažljivog Baci Petra i poznate razbijačice šifri Buntovnice.

Njih troje zajedno će otići na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli kod kojim će pokušavati da “poprave” Đuru.

Ali kada samom telefonu zapreti mnogo veća opasnost, sudbina svih emotikona zavisiće od njih troje koji će pokušati da spasu svoj svet od strašnog Brisanja.

Kristina Agilera/ Photo: Promo
Kristina Agilera/ Photo: Promo

Animiranu komediju “The Emoji Movie (Emoji film)” režirao je Toni Leondis, a među glumcima koji su emotikonima pozajmili svoje glasove su: Ana Faris, T. J. Miler, Sofia Vergara, Patrik Stjuart, Džejms Korden, Kristina Agilera, Dženifer Kulidž…

Animirani hit “Emoji film” u domaće bioskope stiže početkom avgusta, a do tada možeemo da uživamo u trejleru…

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime