Svet se ozbiljno razboleo… u glavi: Novi nivo političke korektnosti u Simpsonovima… Belom glumcu zabranjeno da daje glas tamnoputom liku (?!)

0
337
Oglasi
Dr Hibert/Photo: printscreen The Simpsons
Dr Hibert/Photo: printscreen The Simpsons

Još jedan glumac bele puti ispao je iz igre u novoj sezoni “Simpsonovih”. Prema navodima The Wrapa, Hari Šerer više neće pozajmljivati glas tamnoputom liku iz crtaća, doktoru Hibertu. Umesto njega, glas ovom popularnom liku pozajmljivaće tamnoputi Majkl Ričardson.

J****A NOVA POLITIČKA KOREKTNOST…  DŽON KLIZ UŽIVO U PROGRAMU REKAO “STRAŠNU” REČ, VODITELJ SE IZVINJAVAO UMESTO NJEGA

Šerer je pozajmiljvao glas popularnom doktoru iz Simpsonovih još od davne 1990.  godine. Fox je potvrdio za The Post da će glumac nastaviti da pozajmljuje svoj glas drugim likovima iz crtaća, koji su bele puti.

Vest o tome da će glumac Hari Šerer prestati da pozajmljuje glas tamnoputom liku u legendarnoj seriji stigla je godinu dana pošto je objavljeno da glumac Henk Azarija više neće pozajmljivati glas liku indijskog porekla u Simpsonovima.

KAD SE “POLITIČKA KOREKTNOST” IZVRNE NAOPAKO… OBJAVLJEN KONTROVERZNI STRIP DEDVUD DIK. U MRAKU DIVLJEG ZAPADA – SVI KAUBOJI SU CRNI

Ovakve odluke usledile su zbog rastućih zahteva da fimski i studiji crtanih filmova na adekvatan način poštuju likove različitih nacionalnih identiteta. Što zapravo znači da u budućnosti, glumci bele puti neće moći da pozajmljuju glasove likovima tamne puti.

Mi se samo pitamo… Kuda sve ovo ide?

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime