Šumadija fest na jednoj bini, ali nema frke… biće odlično

0
269
Goblini/Photo: Promo Sumadija fest
Oglasi

Iako će, za razliku od prethodnih izdanja, ovogodišnji Šumadija fest u Kragujevcu biti održan na samo jednoj bini, prema imenima izvođača biće ovo jedan od najboljih festivala do sada

Tokom šestog izdanja festivala nastupiće 12 izvođača na glavnoj bini, dok će na zvaničnim after fest žurkama nastupiti još osam di-džejeva čija će imena biti objavljena u narednom periodu.

Na glavnoj bini, tokom obe večeri nastupiće osam rok bendova u periodu od 20 časova do jedan sat posle ponoći. Prvog dana, 14. oktobra, to će biti Stroganov, Trive, L. U. R. i Hladno pivo, dok su za naredni dan planirani nastupi bendova Violet, Alek, Goblini i S.A.R.S.

Igor Garnier/Photo: Promo Sumadija fest
Igor Garnier/Photo: Promo Sumadija fest

Na istoj bini, 01h do 04h nastupaće poznati didžejevi Geo Da Silva, Kizami, Igor Garnier i BKO.

Ove godine, nažalost, nije bilo tehničkih mogučnosti da se napravi više stejdževa, pa će svi izvođači nastupiti na istoj bini, ali će u prvom delu večeri nastupati rok bendovi, dok su jutarnji sati rezervisani za dižejeve. Zbog toga će se u prodaji naći i dve vrste pojedinačnih ulaznica i to pojedinačne za čitavo veče i pojedinačne, DANCE ulaznice, koje će važiti od jedan sat posle ponoći.

(M. Badjuk)

Promo Sumadija fest
Promo Sumadija fest
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime