Subota u Fabrici SKCNS… Berza vinila, promocija strip izdanja i koncert Obojenog programa

0
368
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

Berza vinila, kompakt diskova, kaseta, stripova i knjiga održaće se u subotu, 7. maja u Fabrici SKCNS.

Na berzi će se naći stara izdanja, nova izdanja i rariteti, a održavaće se redovno tokom cele godine, svake druge subote u mesecu.

Berza počinje u 11:00 časova i trajaće do 15:00 časova. Broj izlagača je ograničen, a učešće se naplaćuje 500 dinara po štandu. Oni koji žele da izlažu treba da se prijave na mejl berza.skcns@gmail.com.

Ovoga puta, u sklopu berze, u 13:00 časova, održaće se i promocija zbirke kratkih stripova “Fragmenti realnosti“, autora Novice Milivojevića.

Novica Milivojević je ilustrator i stripadžija. Rođen je u Zrenjaninu, 1981. godine. Diplomirao je na Tehničkom fakultetu “Mihajlo Pupin” u Zrenjaninu.

Ilustracijom i crtanjem se bavi od kako zna za sebe, a profesionalno od 2009. godine. Stripom se bavi iz hobija i objavljuje ih online na svojim Facebook i Instagram profilima. Njegovi radovi su objavljivani na Strip Blog i Helly cherry portalima, kao i u izdanju “Strip sa margine”.

Učestvovao je na Kragujevačkom pobedniku i Balkanskoj smotri strip autora u Leskovcu. Isečkom iz stripa “Kapetan Srbija-Legenda o nebeskom narodu” je ušao u 100 najuspelijih radova odabranih za veliku izložbu Salona 2019. godine. Živi i radi u Novom Sadu od 2009. godine.

Obojeni program (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX
Obojeni program (Arsenal Fest 2021)/ Photo: AleX

Kultni novosadski sastav Obojeni program nastupiće u SKCNS Fabrici, u subotu, 7. maja, u 21:00 čas. Tokom četiri decenije sviranja, u radu benda učestvovalo je mnogo muzičara, a frontmen Branislav Babić Kebra jedini je član originalne postave.

Uz njega, dugogodišnju postavu Obojenog programa čine Ilija Vlaisavljević Bebec na bas gitari, bubnjar Vladimir Cinkoski Cina, a nedavno im se pridružio i novi član, basista Miki Ristić (ex Darkwood Dub, Bella Technika, Sana Garić).

Obojeni program je 2020. godine obeležio 40 godina postojanja i 30 godina od objavljivanja prvog albuma “Najvažnije je biti zdrav”.

Usled pandemije koronavirusa, održavanje koncerata je bilo onemogućeno, a bend sada, nizom nastupa, nastavlja da obeležava ovaj važan jubilej i promoviše aktuelni album “2021 = 41” koji je u aprilu 2021. godine objavio Odličan hrčak.

Vrata Fabrike otvaraju se u 20:00 časova, koncert će početi u 21:00 čas, cena ulaznica u pretprodaji je 1.200 dinara a na dan koncerta cena će iznositi 1.500 dinara (na biletarnici Fabrike).

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime