Sting se udružio s meksičkim kantautorom Kurtom… Rezultat je – “Por Su Amor”

0
329
Oglasi
Sting i Kurt/Photo: YouTube screenshoz
Sting i Kurt/Photo: YouTube screenshoz

Sting, muzičar koji se može pohvaliti osvajanjem čak 17 Grammyja, predstavio je “Por Su Amor”, špansku verziju originalne pjesme “For Her Love” uvrštene na njegov najnoviji album “The Bridge”. Verziju “Por Su Amor” snimio je u duetu s meksičkim kantautorom Kurtom.

– Kurtje fenomenalan muzičar čiji su nastupi uverljivi, osećajni i ispunjeni strašću – prokomentarisao je Sting najnoviju saradnju dodajući kako je zaista uživao radeći na ovoj pesmi.

KOLIKO JE SAMO NEPRIJATNO BILO STINGU DOK JE SLUŠAO I GLEDAO KAKO HOSE FELISIJANO “UNIŠTAVA” NJEGOVU LEGENDARNU “EVERY BREATH YOU TAKE”

S obzirom na to da je originalna verzija pesme inspirirana živopisnim pejzažima i plažama Baja California (Donje Kalifornije), kao logičan nastavak usledilo je da Sting u novoj verziji pesme udruži snage s meksičkim glazbenikom Kurtom.

Por Su Amor, cover
Por Su Amor, cover

Kurt ne skriva da je osuđevljen saradnjom sa stingom. Oduvek se, kaže, divio Stingu i njegovom radu – zahvaljujući prvenstveno majci, dugogodišnjoj obožavateljki nekadađjen lidera grupe Police. Osim toga, na počecima svoje muzičke karijere Kurt je često po barovima izvodio upravo Stingove pesme zbog čega mu je ovaj duet, i profesionalno i lično, posebno drag i zaključuje: – Za mene je saradnja sa Stingom bila kao upoznavanje jednog od mojih muzičkih superheroja…to je ostvarenje sna i prava čast.

STING TVRDI: JA SAM HEAVY METAL PEVAČ…

Španski tekst za “Por Su Amor” napisao je muzičar, tekstopisac i producent Martin Kirzenbaum koji je ujedno i koautor originalne verzije “For Her Love”” i koproducent najnovije objavljenog Stingovog albuma “The Bridge”. “Por Su Amor” dolazi i uz prateće vokale dvojezične muzičarke u usponu Hane Brije, dok su Dominik Miler i Martin Kirzenbaum dali doprinos svirajući gitaru i klavijature. Pesmu je miksovao četvorostruki dobitnik nagrade Grammy, Robert “Hitmixer” Orton.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime