Preokret… Kevin Spejsi traži odbacivanje tužbe za zlostavljanje: Sve je laž, ništa se nije desilo!

0
350
Oglasi
Kevin Spejsi/Photo: screenshot
Kevin Spejsi/Photo: screenshot

Kevin Spejsi zatražio je u petak od sudije da odbaci tužbu glumca Entonija Repa za seksualno zlostavljanje, poručivši preko svojih advokata da su optužbe da je zlostavljao na zabavi tokom 1980-ih godine lažne.

Advokati su u dokumentima podnesenim saveznom sudu na Manhetnu naveli da se navodni događaji koje je Rap opisao nikada nisu dogodili.

KEVIN SPEJSI UZVRAĆA UDARAC… SUDIJA ODLUČIO: SVI ČLANOVI EKIPE “HOUSE OF CARDS” KOJI GA OPTUŽUJU MORAĆE TO DA URADE – JAVNO

On je u svojoj tužbi tvrdio da je 1986. otišao na zabavu u Spejsive dom na Menhetnu, gde ga je 26-godišnji glumac “seksualno napao”.

Spejsijevi advokati su tvrdili da se navodni susret ne može kvalifikovati kao seksualno zlostavljanje prema njujorškim principima, jer je jedini navodni Spejsijev kontakt sa “intimnim” delom tela bio kada ga je stariji glumac podigao u naručje. Advokati su rekli da se Rep “izmigoljio” bez otpora tokom susreta kraćeg od 30 sekundi.

AKO STE SATERANI UZA ZID I OSEĆATE DA ZA VAS NE POSTOJI PUT… KEVIN SPEJSI POSLAO PORUKU SVIMA KOJI RAZMIŠLJAJU O SAMOUBISTVU

Nedostatak dokaza znači da Repove tvrdnje o napadu i namernom nanošenju emocionalnog stresa moraju propasti, poručili su advokati.

Rekli su da Spejsi “odlučno poriče” da se dogodilo bilo šta od onoga što je Rep opisao.

Kada je Rep prvi put javno progovorio 2017. godine, i drugi su izašli u javnost i Spejsijeva karijera je naglo prekinuta. Tada je glumac dao izjavu da se ne seća susreta, ali da se izvinjava.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime