Stigle prve reakcije… Serija “House of the Dragon” bolja od “Game Of Thrones” i “Breaking Bad”

0
461
Oglasi
House of the Dragon/ Photo: youtube.com printscreen
House of the Dragon/ Photo: youtube.com printscreen

Pojedini kritičari i urednici poznatih svetskih medija imali su priliku da odgledaju pilot epizodu serije “House of the Dragon”, a neki od njih tvrde da je bolja od “Game Of Thrones” i “Breaking Bad”.

– Pilot serije “House of the Dragon” vrlo efikasno objašnjava svoj kontekst u odnosu na “Igru prestolja”, predstavlja njegove ključne likove i prikazuje središnji sukob serije. Lako je pratiti premijeru sa živim bojama i detaljnom teksturom. Za sada apsolutno dostojan naslednik – napisao je na Twitteru kritičar The Wrapa, Brandon Kac.

– Nisam znala koliko mi je nedostajala tematska pesma “Igre prestola” sve dok je nisam čula večeras na premijeri serije “House of the Dragon”! Ta prva epizoda je fantastična! Jedva čekam da vidim šta je sledeće. Držim palčeve da se ne ponovi zadnja sezona “Igre prestola” – napisala je kritičarka Ket Kombs. 

– Za one koji su znatiželjni u vezi serije, bez spojlera, mogu da kažem da je ono što mi se zaista sviđa činjenica da još uvek deluje epski u opsegu dok priča ličnu i intimnu priču o jednoj porodici, prikazujući i njihovu ljubav i disfunkcionalnost – napisala je kritičarka Collidera, Kristina Radiš.

– Nasilna! Šokantna! Epska. Bolja od serija “Igra prestola” i “Breaking Bad”. HBO je to opet napravio. Ovo nije samo još jedna fantastična serija, to je najbolja serija ikada napravljena! Odlična akcija i muzika takođe – napisao je Indiewireov filmski kritičar na Twitteru. 

– Nije mi se svidela zadnja sezona “Igre prestola”. Uopšte. Ali priznajem da je premijera serije “House of the Dragon” stvarno dobro napravljena i svakako ću nastaviti da gledam. Posle završetka epizode, prikazali su prošireni pregled sezone i izgleda super – napisao je glavni urednik Collidera, Stiven Vajntraub.

Premijera serije “House of the Dragon” zakazana je za 21. avgust na striming servisu HBO Max, a radnja ostvarenja odvija se u doba kad Targarijenovi vladaju Vesterosom, piše Index.hr.

Izvor: telegraf.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime