Stigao treći album Bili Ajliš… nežno i teško svedočanstvo njene borbe sa slavom i mentalnim zdravljem

0
111
Bili Ajliš/Photo: Arturo Holmes promo
Oglasi

Globalna senzacija autentičnog izraza, Bili Ajliš predstavila je u petak svoj treći studijski album “Hit me hard and soft“ – kolekciju nežnih tonova i oštre lirike obojene sirovim emocijama.

Izdanje donosi deset novih numera koje istražuju prvu ljubav, duboku patnju koju budi njen brodolom, ljubomoru, kao i sva druga neizbežna stanja slomljenog srca. Ovu intimnu ispovest Bili je napisala sa svojim bratom Fineasom, koji je takođe i producent celokupnog izdanja.

Nekoliko sati nakon objavljivanja novog izdanja, Bili je već pokupila izuzetne pohvale od medija kao što su Rolling Stone, Variety i Los Angeles Times, koji ističu da je ovo njen najbolji album do sada.

Bili Ajliš kaže da joj masturbacija mnogo pomaže u životu: Trebalo bi da imam doktorat iz te oblasti…

Umetnica ovim projektom otvara novu eru svoje karijere nakon albuma “Happier Than Ever” i globalnog hita “What Was I Made For” snimljenog za film “Barbie”. Bili u narednom periodu očekuje svetska turneja koja počinje na jesen na severnoameričkom kontinentu, a završava se leta 2025. godine u Evropi.

Iako ima samo 22 godine, Bili Ajliš spada u najuticajnije umetnike 21. veka i njena prva dva studijska albuma krunisana su najcenjenijim nagrama u industriji, milijardama slušanja na muzičkim platformama, kao i najpozitivnijim kritikama.

Bili Ajliš progovorila o svojoj seksualnosti: Volim žene, ali ih se plašim…

Album “Hit me hard and soft” već nosi status neprikosnovene kolekcije iskrenih priča i još jedan je dokaz da je dubina emocija razlog zašto se čitav svet povezuje sa pričom koju Bili gradi godinama.

Poslušajte kompletan novi album Bili Ajliš:

Izvor: Elle.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime