Šta bi bilo kad bi psihoterapeut pacijentima rekao sve što misli? E to ćemo saznati u novoj seriji “Shrinking”…

0
337
Shrinking, Apple TV+ promo
Oglasi

Bil Lorens, poznat kao tvorac serija “Scrubs” i “Ted Lasso”, donosi nam novu seriju pod nazivom “Shrinking”, u kojoj ćemo videti kako to izgleda kad psihoteapeut bez filtera kaže sve pacijentima.

Stigao je prvi trejler za seriju koja prati Džimija, psihoterapeuta koji se oporavlja od smrti supruge i pokušava da istovremeno bude tu za svoje pacijente, kojima je potreban.

Od psihijatrijske bolnice do alhemičara… Paolo Koeljo je sve do 36. bio “niko i ništa”, hipik, narkoman i problematičan lik. A onda je za 14 dana život okrenuo naglavačke

Kada slučajno jednoj pacijentkinji kaže ono što nije hteo, a to donese pozitivan ishod, Džimi odlučuje da je najbolji način da pomogne ljudima tako što će im reći sve što misli, iskreno.

Shrinking, Apple TV+ promo

On počinje da zanemaruje svoju obuku i kreće da se meša direktno u živote svojih pacijenata, što će naravno imati posledice i po njih i po njega.

Glavnu ulogu tumači Džejson Sigel, a tu su još i Harison Ford, Džesika Vilijams, Krista Miler, Luk Teni, Lukita Maksvel i Majkl Juri. Sigel je ujedno i tvorac serije uz Bila Lorensa i Breta Goldstina.

Šta je, ustvari, Metaverzum… Ima li razloga za paranoju zbog Zakerbergovog novog “matriksa”?

Prve dve epizode serije Shrinking stižu na platformu Apple TV+ 27. januara, a sezona će imati ukupno deset epizoda.

HL/Izvor: indiewire.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime