Spotom za “Tu i tamo, tamo, tamo” KKN najavili beogradski koncert

0
339
KKN/Photo: Gonzo
Oglasi

Spot za singl “Tu i tamo, tamo, tamo” grupe Kanda, Kodža i Nebojša premijerno je emitovan u petak, 20. januara u 11 časova na Mascomovom YouTube kanalu.

Neposredno pred promociju albuma “Beton” u Zagrebu, rok novinarka Sandra Rančić je ideju o izboru pesme za koju će biti urađen video, prezentovala hrvatskom snimatelju i reditelju Radislavu Jovanovu – Gonzu.

KKN uskoro objavljuju “Beton” i na vinilu

Priznat i nagrađivan za video radove bendova i izvođača kao što su: Psihomodo Pop, Majke, The Bambi Molesters, Let 3, The Beat Fleet, Pips, Chips & Videoclips, Oliver Dragojević, Hladno pivo, Natali Dizdar ili Gibonni, Gonzo je u pesmi KKN-a prepoznao energiju koju je želeo da prenese u svoj novi video rad.

KKN – Beton, cover

– Za ovako super pesmu i tekst bitniji su mi energija i emocija – koja je uvek tu i tamo, tamo – dođe pa nestane. Gradovi se drugačije zovu ali se isto gibamo i volimo. Hvala Sandri što nas je spojila i mojoj supruzi Aniti koja je montirala ovaj video – izjavio je Gonzo.

KKN ima razlog za slavlje – uskoro novi album i koncert

– Dani provedeni u Zagrebu bili su više nego prijatni, a prvi susret sa Gonzom je, pored toga što je bio veoma srdačan, kod mene probudio jednu zanimljivu asocijaciju: “Čoveče”, pomislio sam, “Vinsent Prajs glavom i bradom”. On je, zaista tokom zezanja i tokom snimanja zračio tim prijatnim horor vajbom, kome je smisao za humor našeg gitariste Janka, sve vreme dodavao neku slojevitiju dimenziju – dodao je Oliver Nektarijević, frontmen benda.

Izlazak novog spota dolazi u trenutku intenzivne promocije velikog beogradskog koncerta koji je najavljen za 3. mart u sali Amerikana Doma omladine Beograda. Izlazak izdanja “Beton” je prilika da se publika ponovo okupi u ovom prostoru i sa bendom podeli radost jedinstvenog koncertnog ugođaja.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime