“Soundtrack za život“… Stigao live album Mileta Kekina

0
178
Mile Kekin, MTS dvorana/ Photo: AleX
Oglasi

“Soundtrack za život – Live At Vintage ” koncertni album i istoimena turneja Mileta Kekina i njegovog novog benda od 1. februara je dostupan na svim digitalnim servisima.

Live album je esencija Kekinove dugogodišnje karijere koju je zvukom i slikom snimio na koncertu u Vintage Industrial Baru u novembru prošle godine kada je promovisao svoje aktuelno izdanje “Nježno đonom“.

Zubić vila ispunila želju publike… Novi bend, novi album i stari, dobri osećaj na koncertu Mileta Kekina u MTS dvorani

Album koji naveliko hvale i publika i kritika uvršten je u 10 najboljih nacionalnih izdanja 2023. godine, a sam Mile ističe ovaj koncert kao jedan od najboljih u svojoj karijeri.

Mile Kekin, Priča 2023/ Photo: AleX

Fenomenalnom svirkom u Vintageu, Mile je sa bendom publici dao i zadnji atom snage, a pesme koje se nalaze na ovom koncertnom albumu nisu samo presek njegove karijere nego i najbolji opis posla kojim se bavi.

Mile Kekin na rođendan objavio live singl “Samo za taj osjećaj” i najavio turneju…

– Celo vreme tražim prave reči da mi budu mačeta sa kojom ću seći sve što mi smeta’ kao što sam napisao u pesmi Soundtrack za život. Celokupan audio i video snimak izlazi bez veštačkih aroma i pojačivača ukusa iliti zvuka, baš onako kako je odsvirano i otpevano, organski, live, bez semplova i ritam mašina što ćemo dokazati na svakom od tridesetak dogovorenih nastupu do kraja godine – kazao je Kekin.

Live singl koji je objavljen paralelno sa albumom je “Reno4“ čija se studijska verzija nalazi na izdanju “Kuća bez krova“ . Inače, pesma je nedeljama bila jedna od najslušanijih širom regiona.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime