Solstafir u decembru u DOB-u… Specijalni gosti danski Myrkur

0
426
Oglasi
Solstafir/ Photo: Promo
Solstafir/ Photo: Promo

Posle više godina pokušavanja i iščekivanja, MH Concerts i Serbian Hellbangers najavljuju 4. decembra koncert benda Solstafir u Domu omladine Beograda. Specijalni gosti biće black metal bend Myrkur.

Solstafir/ Photo: Promo
Solstafir/ Photo: Promo

Priča Solstafira počela je 1995. godine kada je bend krenuo na svoje putovanje po underground black metal krugovima u kojima je boravio narednu deceniju i ozbiljno krčio svoj put ka sve široj bazi fanova.

Pravi proboj na međunarodnu muzičku scenu bio je 2009. godine posle objavljivanja albuma “Kold” koji im je omogućio pojavljivanje u najpoznatijim metal časopisima, kao i radio i TV stanicama širom sveta.

U naredniom periodu bend je kreirao svoj upečatljiv i originalan stil pa danas sa aktuelnim albumom “Berdreyminn” bez ustručavanja može da se kaže da stoji rame uz rame sa najcenjenijim i najjačim imenima današnje post rock/metal scene.

Myrkur/ Photo: Promo
Myrkur/ Photo: Promo

Kao specijalni gosti na koncertu u Domu omladine, nastupitiće danski black metal bend Myrkur koji je od samog nastanka privukao veliku pažnju fanova  i medija, ali i izazvao mnogo kontraverzi zbog svog neobičnog i drugačijeg pristupa black metal zvuku.

Bend je nastao, i dalje zvanično postoji kao solo projekat, dok žive nastupe izvodi sa kompletnom postavom. Na koncertu u Beogradu Myrkur će predstaviti novi album “Maredit” koji će se u pojaviti na tržištu u septembru ove godine.

Ulaznice za koncert bendova Solstafir i Myrkur mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventim, Felix, Mungos od 28. jula po cenama:
– akcija, prvih 50 ulaznica 1.600 dinara
– pretprodaja 2.000 dinara
– na dan koncerta 2.500 dinara

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime