Kameron rešio da snimi novu “Terminator” trilogiju

0
225
Oglasi

terminator imdb

Izgleda da Džejms Kameron neće snimati samo “Avatar” filmove do kraja života i da u poslednje vreme ima i drugu franšizu na umu – “Terminatora”.

Kameron, koji je koscenarista i reditelj prva dva filma kultne franšize, nije direktno sarađivao u stvaranju ostalih nastavaka i nedavno je priznao da mu i nisu baš dragi.

– Mislim da se zna da ne cenim previše filmove koji su snimljeni kasnije (posle prva dva dela) – kaže Kameron i dodaje:

– Pružao sam im podršku zbog Arnolda Švarcenegera koji mi je prijatelj. Prijatelj mi je već 33 godine i zbog njega sam uvek pružao podršku i trudio se da ne budem previše negativan. Ali, filmovi mi ne odgovaraju iz mnogo razloga.

Džejms Kameron i Arnold Švarceneger/ Photo: imdb.com
Džejms Kameron i Arnold Švarceneger/ Photo: imdb.com

Kameron potvrđuje da su on i Dejvid Elison, koji je vlasnik prava na franšizu, u pregovorima i da razmišljaju o pravljenju tri nova filma i osmišljavanju čitave priče.

– Pitanje je – da li je serijal uradio sve što je mogao i može li se osvežiti – nastavlja Kameron – Može li biti značajan sada, kada svet sustiže sve ono što je u prva dva dela bilo naučna fantastika?

Kako god bilo, ako će biti snimljeno još “Terminator” filmova, dobro je znati da će Kameron sediti u rediteljskoj stolici. Jedino ne znamo šta će biti sa Švarcenegerom.

Izvor: bosonoga.com

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime