Slavni glumac osvojio Zlatni globus, pa odveo devojku na burgere i pomfrit…

0
140
Pol Džijamati, screenshot YouTube
Oglasi

Kako to obično biva, pre i posle dodele važnih godišnjih filmskih nagrada, dobitnici i nominovani odlaze na zabave, što se desilo i proteklog vikenda u Los Anđelesu povodom dodele Zlatnog globusa.

“Openhajmer” pokupio sve važne Zlatne globuse, ostalima samo mrvice…

Veliki uvodni parti u petak organizovao je W Magazine u hotelu Chateau Marmont, a na dan dodele, u nedelju, mnoge filmske i televizijske kompanije organizovale su manje zabave, uključujući dve elitne glumačke agencije, CAA i UTA. Prva je takođe organizovala parti u hotelu Chateau Marmont, dok je druga organizovala zabavu u restoranu La Dolce Vita.

Bili Ajliš uzela Zlatni globus, ali i se dalje čudi što njena muzika “pomaže ljudima”…

Na partiju agencije UTA pojavili su se dobitnici Zlatnog globusa Pol Džijamati (The Holdovers), Metju Mekfajden (Nasleđe) i Džastin Trejt (Anatomija pada), kao i nominovani, među kojima su bili autori filma “Barbie” Greta Gervig i Noa Bumbač, zatim Sandra Huler, Vil Farel, Toni Meknamara, Fil Lord…, kao i gosti poput Harisona Forda, Džeka i Denisa Kvejda, Madsa Mikelsena i reditelja filma “The Holdovers” Aleksandera Pajna.

Pol Džijamati osvojio je Zlatni globus za najboljeg glumca u kategoriji komedije ili mjuzikla za ulogu u filmu “The Holdovers”.

Ali on, nakon razgovora s novinarima, nije direktno otišao na parti u restoran La Dolce Vita, već je zajedno sa svojom devojkom Klarom Vong, menadžerom Perijem Kipermanom i Bilijem Lazarusom iz agencije UTA izašao iz hotela Hilton i otišao pravo u – restoran brze hrane In-N-Out, gde su jeli burgere i pomfrit i pili gazirana pića. Tek nakon toga su otišli na parti u restoran La Dolce Vita.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime