Skarlet otvorila Pandorinu kutiju… Disney u problemu, tužila ih i Ema Stoun

0
425
Oglasi
Zlica/ Photo: Promo (MCF)
Zlica/ Photo: Promo (MCF)

Poznata američka glumica Ema Stoun, navodno će da podnese prijavu protiv kompanije Disney zbog emitovanja filma “Zlica” na televizijskom kanalu Disney +.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana, američka glumica Skarlet Johanson podnela je prijavu protiv pomenute kompanije, a sada će, kako navode mediji, to isto učiniti i Ema Stoun.

Film “Zlica” je u isto vreme premijerno prikazan 28. maja u bioskopima i na kanalu Disney + a gledaoci ovog televizijsko kanala mogli su da za samo 30 američkih dolara prate premijeru filma.

FRKA U HOLIVUDU… SKARLET JOHANSON TUŽILA KOMPANIJU DISNEY ZBOG PRIKAZIVANJA FILMA “BLACK WIDOW” NA STREAMING PLATFORMI

Dok je film dostigao veliku popularnost u krugovima filmskih kritičara i vernih obožavalaca filmova, bioskopi nisu zadovoljni njegovom popularnošću, jer njihove blagajne nisu ostvarile željeni profit, kako su očekivali.

Bivši urednik američkog časopisa Hollywood Reporter Met Beloni je u svojoj periodičnoj publikaciji pod nazivom “What I’m Hearing” napisao da američka glumica Ema Stoun planira da tuži kompaniju Disney, ali da trenutno razmatra sve mogućnosti svoje tužbe.

Beloni je, takođe, naveo da glumica Skarlet Johanson ima svu podršku svojih kolega glumaca i da se situacija u vezi sa tužbama protiv Disney kompanije neće lako “smiriti”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime