“Simpsonovi” podelili fanove: U novoj epizodi Džo Rogan “kenseluje” Homera, komentari nisu baš slatki…

0
325
Oglasi
Homer Simpson i Džo Rogan/printscreen
Homer Simpson i Džo Rogan/printscreen

“Simpsonovi” su izazvali pomešane reakcije fanova nakon što je u poslednjoj epizodi Homer postao žrtva takozvane “kulture otkazivanja”.

Epizoda je emitovana u nedelju, 13. marta, pod nazivom: “Nećete verovati o čemu je ova epizoda – Treći čin će vas šokirati!”. U njoj Homer postaje društveno nepoželjan nakon što ga pogrešno okrivljuju da je po vrućem danu namerno zatvorio porodičnog psa, Malog pomoćnika Deda Mraza, u automobil i slučajno izbacio velečasnog Lavdžoja kroz prozor crkve.

PITALI STE SE KADA ĆE KRAJ SERIJE “THE SIMPSONS”… AUTOR ČUVENE SERIJE TVRDI: NIKADA!

Homer takođe upoznaje lika koji je, čini se, napravljen po uzoru na kontroverznog voditelja podkasta Džoa Rogana. Njegov dvojnik se pojavljuje samo nakratko u epizodi i ne govori, već umesto toga poziva Homera u zgradu označenu kao “Kuća podkasta desnice”.

Ljubitelji crtane satire podelili su svoja razmišljanja o ovoj epizodi na društvenim mrežama.

“Džo Rogan iz Simpsonovih me baca u depresiju”, napisao je jedan gledalac.

“Malo kasnite momci”, napisao je drugi, i dodao: “Imalo je smisla uraditi ovo kada je skandal sa Roganom bio u toku, ali generalno, svi su produžili dalje jer ga Spotify nije otpisao”.

“Pomalo tužno, jer mislim da je mogla da se napravi vrhunska epizoda Simpsonovih koja bi se pozabavila Roganom na odličan način (sa originalnim likom)”, napisao je neko drugi.

AMAN VIŠE I TA POLITIČKA KOREKTNOST… BURNE REAKCIJE NA PRVU GEJ SCENU U “SIMPSONOVIMA”

“Homer je ‘otkazan’ u novoj epizodi Simpsonovih. Ne znam tačno šta su pokušali da kažu. Nema razumljivog kontinuiteta”.

Drugi su istakli da se emisija već bavila temom javnog sramoćenja još 1994. godine u epizodi “Homer Badman”.

“Moderni Simpsonovi su tako bizarni, jer je bilo nekoliko retko dobrih epizoda. A onda urade ovo sa Džoom Roganom gde je Homer “otkazan”. To je urađeno još 1994. godine”, prokomentarisao je neko na mrežama.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime