Serija “Ponoćni klub” već posle prve epizode ušla u Ginisovu knjigu rekorda

0
726
Oglasi
The Midnight Club, promo

Nova Netflix horor serija “Ponoćni klub” (The Midnight Club) oborila je svetski rekord po broju zastrašujućih scena već u prvoj epizodi, više nego ijedna druga serija snimljena do sada.

Serija je uvrštena u Ginisovu knjigu rekorda pošto je po broju scena “za štrecanje” u prvoj epizodi nadmašila sve do sada snimljene.

Ovo je svakako dobra reklama za novu priču koju potpisuje Majk Flanagan, čiji prethodni projekti za Netflix uključuju “The Haunting of Hill House”, njegov nastavak “The Haunting of Bly Manor” i “Midnight Mass 2021”, piše rts.rs.

ROB ZOMBI SNIMIO HOROR – NAMENJEN DECI… POGLEDAJTE TREJLER ZA “THE MUNSTERS”

Flanagan je takođe režirao filmove “Hush” i adaptaciju nastavka kultnog filma “Isijavanje” urađenog po scenariju Stivena Kinga pod nazivom “Doctor Sleep”. Da ironija ovog svetskog rekorda bude veća, Flaningan je u prošlosti vrlo glasno zagovarao stav da ne voli ovakve scene koje prepadaju gledaoce.

The Midnight Club, promo

– Celu svoju karijeru sam se totalno za…avao sa ovim scenama prepadanja (jump scares) kao konceptom, i želeo sam da se uverim da je ovo pripisano i meni, koliko i seriji, i Netflixu, i svima nama koji smo ljudima priredili ovaj užas – rekao je Flanagan za Deadline, prenosi Independent i dodao:

– Sada imam svoje ime u Ginisovoj knjizi svetskih rekorda za štrecanje publike, što znači da sledeći put kada dobijem scenario, mogu da kažem: “Znate, kao trenutni svetski rekorder za scene prepadanja, ne mislim da nam jedna treba i ovde”.

SNIMA SE NOVA VERZIJA KULTNOG SRPSKOG HORORA “LEPTIRICA”…  PRIČA SE DEŠAVA U BEOGRADU I BIĆE JOŠ STRAŠNIJA OD ORIGINALA

“Ponoćni klub”, koji su zajedno kreirali Flanagan i Li Fong, adaptacija je istoimenog romana Kristofera Pajka. Prati grupu smrtno bolesnih tinejdžera u bolnici Brajtklif, koji se sastaju svake noći u ponoć da pričaju jedni drugima strašne priče.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime