Šejn Linč iz benda Boyzone tvrdi: Tejlor Svift izvodi satanističke rituale na koncertima

0
180
Šejn Linč, screenshot YouTube @PremierOnDemand
Oglasi

Bivši pevač boy benda Boyzone iz 1990-ih, koji je postao pobožni hrišćanin 2003. godine, okomio se na američku pop zvezdu tokom novog intervjua za The Sunday World, tvrdeći da je Tejlor Svift kriva za za prikrivanje satanističkih poruka u svojim nastupima.

– Mislim da kada gledate puno umetnika, mnogi njihovi nastupi su satanistički rituali uživo pred 20.000 ljudi, a da oni to ne shvataju i ne prepoznaju. Videćete puno podignutih kapuljača i maski i vatrene ceremonije – izjavio je Šejn Linč, osvrnuvši se na prethodne komentare koje je dao o današnjoj pop muzičkoj sceni i rekao da mnogi pevači u centar pažnje guraju “zle” poruke hiljadama fanova.

Najluđa teorija zavere: Fox News tvrdi da je Tejlor Svift “tajno oružje” CIA, Pentagon demantuje…

– Čak i Tejor Svift, jedna od najvećih umetnica na svetu, ako gledate jedan od njenih nastupa i ona ima dva ili tri različita demonska rituala s pentagramima na podu, s raznoraznim stvarima i simbolima na njenoj pozornici, ali za mnoge ljude to je samo umetnost i ljudi to tako vide, nažalost – izjavio je Linč.

Najluđa teorija zavere… Bijonse je članica Iluminata i na poslednjem albumu predviđa skorašnji smak sveta

Za Tejlor, optužbe Linča samo su nastavak druge tvrdnje i teorije zavere koje je objavio Fox News, gde se tvrdi da ona potajno radi za vladu. Teorija zavere o pop zvezdi pojavila se kada je voditelj vesti Džes Voters doveo u pitanje popularnost pevačice i počeo da brblja o tome može li ona da budeo deo psihološke operacije koju je proizvela CIA. Tvrdnje je kasnije odbacio portparol Pentagona.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime