Sećate se blama koji je bivši muž priredio Oliviji Vajld na Cinema Conu… sada mu je vratila, s kamatom

0
374
Oglasi
Olivija Vajld/Photo: YouTube screenshot
Olivija Vajld/Photo: YouTube screenshot

Glumica Olivija Vajld pobedila je na sudu svog bivšeg supruga Džejsona Sudeiksa koji ju je pre nekoliko meseci brutalno ponizio.

Naime, on joj je papire za starateljstvo uručio putem posrednika, dok je glumica bila na bini. Iako je prvobitno mislila da je u pitanju neki deo govora i tome slično, ubrzo je shvatila da je bivši muž tuži, a sve se dogodilo u programu uživo.

Ona je svoj posao odradila profesionalno, do kraja, a Džejson se pravdao kako “o tome ne zna ništa”. Ipak, u to niko nije poverovao s obzirom na to da su u Americi retke kurirske službe koje posle osam sati uveče dostavljaju poštu, naročito to ne rade kad je neko na bini. Tako je bilo jasno da je reč o dobro izrežiranom postupku, što je većina ljudi osudila.

OLIVIJI VAJLD “PADOBRANAC” IZ PUBLIKE URUČIO MISTERIOZNI KOVERAT NA CINEMACONU… OBEZBEĐENJE ZAKAZALO, EVO ŠTA JE BILO UNUTRA

Bivši suprug je Oliviju optužio da je loša majka, zamerajući joj to što postavlja provokativne fotografije na društvene mreže, a ne dopada mu se ni to što glumica živi sa Harijem Stajlsom koji je mlađi od nje, a uz to nosi suknje i lakira nokte, što on smatra “lošim primerom za svoju decu”.

Ipak, Sudeikis je na prvom ročišti za starateljstvo izgubio. Njegov zahtev je odbačen nakon što je sudija doneo odluku o tome da je matična država njihove dece Kalifornija. Naime, Olivija želi decu da odgaja u los Anđelesu i možda Londonu, gde živi njen partner Hari Stajls, dok Sudeikis sa decom želi da živi u Bruklinu.

Kako je sud odlučio da Njujork nije dom ove dece, bivši suprug lepe glumice moraće to da ispoštuje, prenose strani mediji.

ZNAMO JE KAO “13” IZ “DOKTORA HAUSA”, A SADA JE OLIVIJA VAJLD SNIMILA MOĆAN PSIHO TRILER… POGLEDAJTE TREJLER

Vajldova je 17. maja podnela peticiju za “utvrđivanje roditeljskog odnosa na Vrhovnom sudu Kalifornije, u Los Anđelesu”. Ona je, između ostalog, u sudskom podesku od prošlog meseca istakla da Džejson “agresivno pokušava da je osramoti i da joj preti, kao kada joj je tužba servirana na sceni”.

“Džejsonove akcije su očigledno imale za cilj da mi se zapreti i da me zateknu nespremnu. Mogao je da mi dostavi dokumenta diskretno, ali je umesto toga izabrao da mi ih uruči na najagresivniji mogući način. Činjenica je da me je Džejson profesionalno osramotio i na ovaj način izložio naš lični sukob u javnost, što je izuzetno u suprotnosti sa najboljim interesima naše dece. Pošto je Džejson jasno stavio do znanja da ovo nećemo moći da rešimo zbog naše dece van sudskog sistema, podnela sam zahtev za starateljstvo u Los Anđelesu”, napisala je Olivija Vajld.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime