Home»Film»Znamo je kao “13” iz “Doktora Hausa”, a sada je Olivija Vajld snimila moćan psiho triler… pogledajte trejler

Znamo je kao “13” iz “Doktora Hausa”, a sada je Olivija Vajld snimila moćan psiho triler… pogledajte trejler

4
Shares
Pinterest Google+
Olivija Vajld, Don’t Worry Darling, promo
Olivija Vajld, Don’t Worry Darling, promo

“Don’t Worry Darling” novi je film glumice i rediteljke Olivije Vajld. Scenario za ovaj psihološki triler napisala je Keti Silberman, a zasnovan je na priči Keri i Šejna van Dajka i same Silberman.

OLIVIJI VAJLD “PADOBRANAC” IZ PUBLIKE URUČIO MISTERIOZNI KOVERAT NA CINEMACONU… OBEZBEĐENJE ZAKAZALO, EVO ŠTA JE BILO UNUTRA

Glavne uloge u filmu tumače Florens Pu i Heri Stajls, a tu su i Olivija Vajld, Džema Čan, KiKi Lejn, Nik Krol i Kris Pajn. Film u produkciji Warner Bros. Picturesa će biti premijerno prikazan na filmskom festivalu u Veneciji, a potom stiže u sve bioskope 21. septembra ove godine.

Olivija Vajld, Don’t Worry Darling, promo
Don’t Worry Darling, promo

Alis (Pu) i Džek (Stajls) srećni su što žive u idealizovanoj zajednici Victory, gradu eksperimentalne kompanije u kojem žive ljudi koji rade za supertajni projekt Victory. Društveni optimizam iz 1950-ih zastupa njihov glavni izvršni direktor, Frenk (Pajn) – podjednako korporativni vizionar i motivacioni životni trener. Grad je smešten u turobnoj pustinjskoj utopiji. Dok muževi provode svaki dan u sedištu projekta Victory, radeći na “razvoju progresivnih materijala”, njihove žene – uključujući Frenkovu elegantnu partnerku Šeli (Čan) – mogu da provode vreme uživajući u lepoti, luksuzu i razuzdanosti svoje zajednice . Život je savršen, a kompanija zadovoljava potrebe svakog stanovnika. Sve što traže zauzvrat je diskrecija i predanost cilju projekta. Ali kada počnu da se pojavljuju pukotine u njihovom idiličnom životu, razotkrivajući bljeskove nečeg mnogo zlokobnijeg što vreba ispod atraktivne spoljašnosti, Alis ne može a da se ne zapita što tačno rade u Victoryu i zašto. Koliko je Alis spremna da izgubi kako bi razotkrila šta se zapravo događa u ovom raju? Saznaćemo u odvažnom, uvrnutom i vizuelno zadivljujućem psihološkom trileru Olivije Vajld.

Haus bi bio ponosan 🙂

Pogledajte trejler:

 

Previous post

Red Hot Chili Peppers najavili i drugi studijski album ove godine... Stiže "Return of the Dream Canteen"

Next post

Gitarista Stiv Mors i zvanično napustio Deep Purple, sada ima važniju životnu misiju

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.