Scena fest od 10. do 16. jula… U Inđiji vas čekaju: Kerber, Generacija 5, Orthodox Celts, Vrane Kamene, Trnje…

0
361
Oglasi
Photo: Promo
Photo: Promo

U Kulturnom centru Inđija od 10. do 16. jula održaće se 18. po redu Scena fest. Realizacija festivala biće u okviru same ustanove, kao i sportskih terena ispred KC-a, na kojima će biti postavljena velika bina za nastupe bendova.

Organizatori su pripremili bogat kulturni i muzički program, a po prvi put i predstave za najmlađe posetioce.

Generacija 5/ Photo: Facebook @Gitarijada
Generacija 5/ Photo: Facebook @Gitarijada

Kao nosioci muzičkog dela programa nastupiće Generacija 5, Orthodox Celts, Kerber, Vrane Kamene, Trnje i drugi bendovi.

Na samom otvaranju Scena festa, u velikoj sali KC Inđija biće odigrana predstava “Opasna igra” sa početkom u 20:00 časova, a posle toga na velikoj bini od 22:00 čas (na rukometnom terenu) muzički deo programa otvoriće legendarna Generacija 5.

Utorak, 11. jul, od 22:00 časa rezervisan je za svirku Džo Koker tribjut benda, a u sredu, 12. jula od 21:00 čas nastupiće Gradski tamburaški orkestar pod vođstvom maestra Ljubinka Lazića.

Book&Roll Open Day #3. Trnje/Photo: Janko Đurić
Book&Roll Open Day #3. Trnje/Photo: Janko Đurić

U četvrtak, 13. jula, za ljubitelje garažnog roka za zagrevanje publike biće zadužen beogradski pank/rok bend Trnje, pobednici BARF festivala (najbolji bend po glasovima publike).

Iste večeri, od 22:00 časa nastupiće još jedan beogradski bend – Vrane Kamene. Rokerska ekipa u sastavu Alekasandar Pejičić (vokal), Miloš Denić (solo gitara), Marijana Jelić (ritam gitara), Nebojša Banaj (bas gitara) i Aleksandar Todosijević (bubnjevi) “preti” posetiocima Scena festa ozbiljnim rokanjem.

Book&Roll Open Day #2, Vrane Kamene/Photo: Janko Đurić
Book&Roll Open Day #2, Vrane Kamene/Photo: Janko Đurić

Novina ovogodišnjeg Scena festa je program za decu. U petak je za najmlađu publiku organizovana predstava Vilinska zavrzlama, u termminima od 17:00 i od 19:00 časova.

Posle predstave za decu posetioce očekuje svirka benda Čarli Braun – glumci sviraju za vas, od 21:00 čas.

Ortodox Celts/Photo: facebook@OrtodoxCelts
Ortodox Celts/Photo: facebook@OrtodoxCelts

U subotu 15. jula od 22:30 glavne zvezde večeri biće najpoznatiji srpski Irci Orthodox Celts, a pre njih nastupiće grupa Harlekin iz Inđije.

Kerber/ Photo: Facebook @arsenalfest
Kerber/ Photo: Facebook @arsenalfest

Poslednjeg dana festivala, u nedelju 16. jula, publika će moći da uživa u predstavi “Ko je ovde idiot?“ Milana Kalinića, a posle predstave očekuje se pravi rok spektakl: kao predgrupa nastupiće Red Hot Čili Pepers tribjut bend, a zatim zvezde večeri – grupa Kerber, koja se publici Scena festa predstavlja prvi put.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime