Sajmon Kauel vraća “X Factor” u SAD, dok se sprema dokumentarac o maltretiranju takmičara i ekipe…

0
346
Sajmon Kauel/Photo: screenshot
Oglasi

Sajmon Kauel je navodno u pregovorima o ponovnom pokretanju X Factora u SAD.

Muzički TV šou talenata u Americi pokrenuo je Kauel 2011. godine, sedam godina pošto je verzija u Velikoj Britaniji počela 2004. Trajala je tri sezone dok se Kauel nije vratio u britanski šou 2014. godine.

Mora da je pogledao novi spot Rammsteina… Sajmon Kauel odlučio da se mane estetske hirurgije, plaši ga se i rođeni sin

Nakon što je britanski X Factor otkazan prošle godine posle 17 sezona, izvori kažu za Deadline da Kauel želi da ga vrati na ekrane u Sjedinjenim Državama.

U izveštaju se navodi da su u toku razgovori o oživljavanju serije na mre\i NBC, a Kauel je nedavno rekao za Sun da mu je mreža “ponudila da napravimo emisiju”.

Više detalja još nije poznato.

Sajmon Kauel se baš obrukao… Englez nije umeo da prepozna englesku zastavu

Ranije ove godine je najavljeno da je u toku rad na dokumentarnom filmu koji će istražiti tvrdnje o maltretiranju i uznemiravanju iza scene u emisiji ITV.

Veruje se da dve producentske kuće rade na TV specijalu, koji će uključivati intervjue sa bivšim takmičarima koji tvrde da su se “maltretiranje, iskorišćavanje i uznemiravanje” dešavali van kamera na pevačkom takmičenju.

Sajmon se povukao, ili su ga ugasili? U svakom slučaju, “X Factor” prestaje da se prikazuje u Britaniji posle 17 godina

Prema The Mail On Sunday, brojne zvezde X faktora pristale su da učestvuju, uključujući “najmanje jednog” od bivših pomoćnika sudije Kauela.

Brojni bivši takmičari kritikovali su šou poslednjih godina. Pošto je ITV prošle godine ukinuo emisiju, duo Jedward je objavio na Twitteru: “X Factor je ukinut. Misija završena”.

HL/Izvor: nme

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime