Home»Muzika»Sajmon se povukao, ili su ga ugasili? U svakom slučaju, “X Factor” prestaje da se prikazuje u Britaniji posle 17 godina

Sajmon se povukao, ili su ga ugasili? U svakom slučaju, “X Factor” prestaje da se prikazuje u Britaniji posle 17 godina

4
Shares
Pinterest Google+
Sajmon Kauel/Photo: facebook@simoncowell
Sajmon Kauel/Photo: [email protected]

Britanska mreža ITV otkazala je poznati talent tv show “X Factor” Sajmona Kauela, koji se prvi put emitirao u Velikoj Britaniji 2004. godine i koji je iznedrio neke od najvećih pop zvezda 2000-ih.

ITV mreža je potvrdila da “nema trenutnih planova” za još jednu sezonu “X Factora” u Velikoj Britaniji, posle glasina u britanskim medijima da je sam Kauel odlučio da ugasi svoj najpoznatiji tv show posle 17 godina.

DELE ISTU SUDBINU… BIK IMAO NESREĆU S MOTOROM, PA DOBIO IME – SAJMON KAUEL

“X Factor” – koji je pomogao da se formira boy bend One Direction i girls grupa Little Mix, a Kauel postao poznat širom sveta – poslednji je put emitovan u Britaniji 2018. godine. TV show u kojem o takmičarima odlučuju sudije, uključivao je brojne muzičke zvezde kao što su Sheron Ozborn, Luis Volš i Nikol Šerzinger. TV show je producirao Fremantle’s Thames i Kauleova producentska kuća Syco Entertainment.

MA FOLIRA… 100%… ILI JE STVARNO KRALJ… SAJMON KAUEL TVRDI DA VEĆ TRI GODINE NE KORISTI MOBILNI TELEFON

“U ovoj fazi ne postoje trenutni planovi za sledeću seriju X Factor”,  stoji u službenom saopštenju ITV mreže. “X Factor” u Velikoj je Britaniji prikazivan tokom 15 sezona kroz 445 epizoda.

TV show izvorno zamišljen kao zamena za Pop Idol, koji se prikazivao od 2001. do 2003. godine, postao je verovatno najveća tv franšiza na planeti, prilagođena kao format širom sveta i iznedrila je američku verziju koja se nekoliko puta emitovala u programu tv kuće Fox od 2011. godine.

Sledeći Kauelov TV poduhvat je “Walk The Line”, muzički kviz za ITV i njegovu streaming platformu ITV Hub.

Previous post

Artista u pravom smislu te reči... Pogledajte kako izgeda internet portal za umetnost i dizajn Džeka Vajta

Next post

Suzi Kvatro objasnila kako joj je "soba za ego" pomogla da ostane normalna...

0

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *