“S tobom, bez tebe – vol. 1″… Marko Todorović predstavio prvi EP

0
228
Marko Todorović/ Photo: Stefan Andrić (Foto studio Beograd)
Oglasi

Prvo EP izdanje Marka Todorovića (Fidbox) pod nazivom “S tobom, bez tebe – vol. 1”, objavljeno je 9. maja relevantnim digitalnim platformama.

Pored prvog video singla “Ruski štim” predstavljenog 28. aprila ovom EP izdanju nalaze se još tri pesme: “Tango”, “Pogled tvojih očiju” i “Dom”.

Muziku i tekst za sve pesme napisao je Marko Todorović, a aranžmane i produkciju Dragoš Momčilović u čijem muzičkom studiju D je i snimljen kompletan materijal.

Marko Todorović/ Photo: Stefan Andrić (Foto studio Beograd)

Marko Todorović je rođen u Valjevu 1995. godine, gde je završio osnovnu i srednju školu. Posle toga je upisao Fakultet savremenih umetnosti, odsek gluma, u klasi profesorke Vide Ognjenović i asistenta Ivana Bosiljčića. Diplomirao je 2018. godine.

Muzikom se bavi od 2011. godine i sa svojim bendom S.O.S.R. je svirao na brojnim festivalima (HillsUp, Rockanje, Unfest, Tešnjarske večeri…) kao predgrupa mnogim poznatim domaćim izvođačima: Generacija 5, Yu Grupa, Goran Bare i Majke, Bjesovi, Atheist Rap…

Marko Todorović predstavio “Ruski štim” i najavio prvi EP

Igrao je u domaćim serijama “Radio Mileva”, “Vreme smrti”, “Urgentni centar”, “Sinđelići”. Vodio je dokumentarnu emisiju “Vitezovi naše slobode” Srpske naučne televizije (sadašnje Brainz TV). Trenutno živi i radi u Valjevu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime