S njim više niko ne želi da radi… Žerar Depardje je velika zvezda, ali…

0
394
Žerar Depardije/Photo: printscreen
Oglasi

Francuskom glumcu Žeraru Depardjeu filmska industrija dugo je tolerisala ponašanje prema ženama, ali sada je zbog toga suočen sa ozbiljnim optužbama i nalazi se u sve većoj izolaciji.

Depardje retko snima, a pojedine od njegovih emisija su otkazane.

Depardje se okrenuo protiv Putina: Ruski narod nije odgovoran za njegove lude ispade…

Francuski Le Monde je povodom toga istraživao karijeru i ličnost glumca, ukazujući da je Depardjea više žena optužilo za seksualno nasilje tokom snimanja.

Trinaest žena, koje su učestvovale u snimanju 11 filmova sa Depardjeom u periodu od 2004. do 2022. godine, optužuju ga za nepristojne izjave i seksualne napade, najčešće u javnosti.

Žerar Depardije ponovo pred sudom zbog silovanja mlade glumice?

Desetine remek-dela učinila su Depardjea najvećim francuskim glumcem u poslednjih 50. godina, ali da li to može da izbriše povrede koje je izazvao u nesrećama nastalim jer je vozio motor u pijanom stanju, ili to što je, takođe u alkoholisanom stanju stavljao ruke na zadnjice šminkerki i tehničarki tokom snimanja, postavio je pitanje Le Monde.

Takođe se kao problematična navodi Depardjeova gromoglasna podrška ruskom predsedniku Vladimiru Putinu i drugim liderima širom planete za koje se smatra da su diktatori.

Surova istina o žrtvama silovanja…  Ova Netflixova serija je objasnila apsolutno sve

Sve je počelo 27. avgusta 2018. godine kada je Šarlot Arnul (22) podnela prijavu žandarmeriji tvrdeći da je dva puta, 7. i 13. avgusta, silovao 69-godišnji glumac.

Ona je ćerka hotelijera koje Depardje poznaje godinama i želela je da postane glumica i zbog toga je njena majka zamolila glumca da je posavetuje.

Na video snimcima, koje su glumčevi advokati brzo dostavili istražiteljima, vidi se kako Depardje dodiruje grudi i bedra Šarlot Arnul koja boluje od anoreksije.

Depardje ne poriče seksualne odnose, ali tvrdi da devojka “nije pružala nikakav otpor”.

Istražni sudija optužuje Depardjea 11. decembra 2020. za “silovanje” i “seksualni napad”, ostavljajući ga na slobodi pod sudskom kontrolom.

Odluku je 3. februara 2021. godine potvrdilo istražno veće.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime