Roses Are Red… The Stone Roses i Manchester United predstavili novu zajedničku Adidas kolekciju…

0
56
Stone Roses MU kolekcija/Photo: Adidas ptomo
Oglasi

Fudbalski klub Manchester United udružio je snage s The Stone Roses kako bi lansirao novu kolekciju odeće s Adidasom.

Upravo je obelodanjena saradnja između The Stone Roses, fudbaskog kluba i modnog brenda dolazi kao posveta kultnoj ‘Madchester’ eri britanskog grada, koja se prvi put pojavila u kasnim 80-im i postala usko povezana s indie muyi;komscenom.

Stiže debi EP Erika Kantone: Osećaj kad se izađe na binu je najsličniji onom kad se istrči na stadion…

Srce kolekcije je tzv. “Icon Jersey” koji je izradio gitarista Džon Skvajer, a koji krasi dres s tri crvene, bele i plave Adidas pruge na rukavima i zlatnim slovima ‘The Stone Roses’ unutar okovratnika. Sadrži i reči “This is the One”, kao i dve kriške limuna koje zamenjuju fudbalske lopte s obe strane.

Uz dres, podeljen je i lifestyle asortiman koji može da se pohvali artiklima kao što su crna trenerka, crni šorts, majica dugih rukava, šal i kapa. Svi oni imaju prilagođenu Unitedov grb i kultne Stone Roses limune.

– Muzika The Stone Roses soundtrack je za fanove koji se sećaju slavne klase ’92. Ova kolekcija slavi prelepu fuziju fudbalske i muzičke kulture koju su predstavljali i tim i bend – rekao je Adidasov direktor dizajna Inigo Tarner.

Džejms Holrojd , direktor komercijalnog razvoja Manchester Uniteda dodaje:

– Ova kolekcija prepoznaje našu zajedničku istoriju na način koji povezuje i starije fanove i nove generacije navijača.

Sad više nema dileme… Džulija Roberts je “đavolica” u duši

Kako bi obeležili lansiranje, igrači i muškog i ženskog tima učestvovali su u fotografisanju, odajući počast legendarnim portretima The Stone Rosesa. Podeljen je i kratki film “Roses Are Red” u kojem se pojavljuju Geri Nevil, Ves Braun i Liam Fraj.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime