Da li je Džulija Roberts stvarno kriva za smrt svoje polusestre?

0
94
Džulija Roberts/, screenshot YouTube
Oglasi

Prošlo je deset godina od smrti Nensi Motes, sestre glumice Džulije Roberts, a Nensin suprug Džon Dilbek još uvek krivi slavnu glumicu za gubitak supruge, prenosi Daily Mail.

Nensi je sebi oduzela život u 37. godini tako što se predozirala tabletama, a zatim se udavila u kadi. Za sobom je ostavila oproštajno pismo na 13 stranica u kojem piše da je njen život bio pakao zbog dobro poznate, starije polusestre. Oproštajno pismo, nakon Nensine smrti, prosleđeno je Robertsu i majci Beti, a glumica nikada nije dozvolila da poslednje reči svoje sestre iznesu u javnost.

– Osećam se kao da sam u komi. Život je stao, ceo mi se svet raspao nakon što je umrla. Nikada se nisam oporavio. Nikada posle toga nisam bio u ozbiljnoj vezi. Čak i posle deset godina sam skrhan. Nensi je bila moj svet. Osećam se da je prazan i nepotpun bez nje – rekao je Dilbek.

Džulija Roberts: Danas niko ne bi hteo da snimi film “Zgodna žena”

Nensi je tvrdila da su joj Džulija i njena druga polusestra Liza zagorčavale život više od 20 godina.

“Moja majka Beti i takozvane ‘sestre’ nemaju ništa osim sećanja da su me one gurnule u najdublju depresiju u kojoj sam ikada bila”, napisala je Nensi u pismu koje je ostavila za sobom.

Oproštajno pismo je sadržalo tri dela – jedan za njenog muža, jedan za sve i jedan za Džuliju Roberts i njenu majku. Treći deo pisma nikada nije objavljen. Međutim, Dilbek je čuo sadržaj pisma od policije.

– Poruka vrlo jasno pokazuje kako je Džulija užasno mučila Nensi celog svog života. Svako može da vidi zašto bi neko u Nensinoj poziciji bio gurnut toliko daleko da je jedini način da pobegne od muke da sebi oduzme život. Čekao sam da Džulija padne, osećao samn da je pitanje vremena, ali sada je ta priča u senci drugih skandaloznih događaja. Još uvek osećam ogorčenost, bes. Rana ne prolazi, ne zarasta. Ne mogu da oprostim Džuliji za sve što je uradila… – rekao je Dilbek.

Džulija Roberts, Martin Luter King, mala crna deca i mala bela deca

Dilbeku je bilo zabranjeno da prisustvuje sahrani, a Robertsova je održala govor u kojem je navodno rekla da je ljuta jer njena sestra nije videla radosti koje dolaze… Rekao je da se porodica baš potrudila da ga spreči da dođe na sahranu, toliko da su pretili bilo kome drugom ako im čak i kažu za sahranu.

– Posle sam pitao neke prijatelje kako je bilo i da li misle da bi Nensi to želela i svi su jednoglasno rekli: ‘Apsolutno ne, ona bi bila užasnuta’. Svi su rekli da im je veoma neprijatno, posebno kada je Džulija ustala da progovori – rekao je Nensin muž.

– Ali verujem da je čeka loša karma. Moram da verujem da karma mora nekako da dođe do nje – zaključio je on.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime