Roni Romero i Biser Ivanov iz benda IMP u Beogradu predstavili pesmu kojom se Bugarska takmiči na Evroviziji, Konstrakta im poslala poruku – na bugarskom

0
313
Oglasi
Roni Romero i Biser Ivanov, IMP/ Photo: AleX
Roni Romero i Biser Ivanov, IMP/ Photo: AleX

Predstavnici Bugarske na Pesmi Evrovizije, Roni Romero i Biser Ivanov iz grupe Intelligent Music Project protutnjali su danas kroz Beograd, promovišući pesmu “Intention” kojom će biti kokurenti našoj Konstrakti na takmičenju u Torinu.

Pored nekoliko gostovanja na TV i radio stanicama, bend je organizovao brunch za novinare ui klubu Wurst Platz, na kojem su Roni i Biser uživo odsvirali i otpevali “Intention”, kao i još nekoliko pesama IMP-a, ali i odgovarali na pitanja radoznalih predstavnika medija.

Roni Romero i Biser Ivanov, IMP/ Photo: AleX
Roni Romero i Biser Ivanov, IMP/ Photo: AleX

Naravno, jedna od glavnih tema koja je novinare zanimala bila je Konstrakta, za koju Roni i Biser imaju samo reči hvale.

– Donela je nešto saasvim novo, neočekivano, potpuna avangarda… Niko nije mogao da ostane ravnodušan kada je čuo pesmu, u fazonu “ne znam šta je ovo, ali je odlično”- rekao je Romero i dodao: – Sreli smo se u Izraleu, sjajan je lik i na Evroviziji joj želim sve najbolje.

Biser Ivanov takođe je oduševljen našom predstavnicom.

– Siguran sam da će se gledaocima Evrovizije svideti koliko i nama. Ona je posebna, drugačija, ima vrlo zanimljivu pesmu s “keči” refrenom, tako nešto još nije viđeno na ovom takmičenju. Podseća me na Bjork, sve je dobro osmišljeno i mislim da će dobro proći u Torinu.

Kada je njihov nastup u pitanju, Roni Romero je podvukao da IMP nisu, kao neki drugi rokeri koji su se pojavljivali na Evroviziji, bend sastavljen isključivo tu priliku,

– Mi smo bend koji već dugo postoji, iza sebe imamo nastupe pred desetinama hiljada ljudi i siguran sam da na sceni niko ne može da se meri sa nama po iskustvu. To je ono što mi radimo celog života. Rokenrol. Želeli smo da ovu pesmu predstavimo Evropi i svetu, jer govori o vremenu u kome smo upravo sada i o tome da li i kako možemo i treba da se borimo s tim – rekao je Romero.

Roni Romero i Biser Ivanov (IMP) u Wurst PlatzuPevač i gitarista grupe Intelligent Music Project u Beogradu

Posted by Headliner.rs on Tuesday, 19 April 2022

Biser Ivanov priznao je da je na neki način odrastao uz muziku iz Srbije, još kao klinac znao je za Smak i druge naše bendove, pa nije ni čudo što je nedavno postavio snimak kako se u studiju zagreva svirajuči legendarnu pesmu “Daire”, čiji je početni rif odsvirao i za prisutne u Wurstu.

Domaćini su uspeli da iznenade bend, emitovanjem na video bimu poruke koju je kolegama iz Bugarske poslala Konstrakta, koja im je poželela sreću na takmičenju i to – na bugarskom jeziku, što je izazvalo iskreno oduševljenje Ronija i Bisera.

KONSTRAKTA supports Intelligent Music Project / Eurovision 2022???? One of our favourite acts in Eurovision Song Contest this year sent us a very special and kind greeting video, speaking in Bulgarian!
???? See you soon, Konstrakta, thank you and good luck! Biti zdrava!
???????? Go, Serbia!
Eurovision Song Serbia
Eurovision Song Contest
Българска национална телевизия.
————–
???? Един от нашите любими участници на Евровизия тази година ни изпрати този мил поздрав на чист български език!
???? Ще се видим скоро, Konstrakta – благодарим ти и успех!
???????? Напред, Сърбия!
Eurovision Song Serbia
Eurovision Song Contest
Българска национална телевизия.

Posted by Intelligent Music Project on Tuesday, April 19, 2022

Dva vrsna muzičara, s ogromnim iskustvom i karizmom, uz ostatak rok ekipe iz benda Intelligent Music Project, Bugarskoj garantuju da će biti primećeni na Evroviziji. Mi se nadamo da će im “Intention” doneti barem – drugo mesto 🙂

HL

 

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime