Roker pedofil pretučen i izboden nožem u zatvoru, bori se za život…

0
1317
Ijan Votkins/Photo: wikipedia.org
Oglasi

Pedofil, silovatelj i osramoćeni bivši frontmen Lostprophetsa, Ijan Votkins nalazi se u kritičnom stanju u bolnici pošto su ga tri zatvorenika šest sati držala kao taoca i izbola nožem u vrat.

Zatvorenici iz muškog zatvora u Vakefildu navodno su uzeli 46-godišnjeg Votkinsa kao taoca pre nego što su ga grubo pretukli i izboli, javlja Daily Mail. Izvori tvrde da su na Votkinsa mnogi zatvorenici bili besni i da je imao “metu na leđima”.

Napadnut je u subotu jer su zatvorenici čekali dan kada će biti prisutno manje osoblja. Situacija je toliko eskalirala da morao da bude angažovan tim posebno obučenih policajaca kako bi rešili ovu situaciju, izveštava The Sun.

Nisu svi srećni zbog biografskog filma o Majklu Džeksonu… Ako je pedofil dovoljno bogat i popularan, društvo će mu oprostiti?

Bacali su šok granate u ćeliju kako bi oslobodili Votkinsa od ostalih zatvorenika nakon što su upali u jedno krilo zatvora. Osuđeni pedofil vrištao je u strahu za svoj život, javljaju strani mediji, a celo zatvorsko krilo Vest Jorkšir brzo je zatvoreno.

Napad, koji je započeo u subotu oko devet sati, trajao je šest sati, sve dok policija nije oslobodila bivšeh rokera. Drugi izvor rekao je za The Mirror da je Votkins pretučen pre nego što je izboden i da su bolničari viđeni kako mu van zatvora pružaju lekarsku pomoć kako bi mu spasili život.

“Operacija: Izgubljeni dečak”… dokumentarac koji stvarno treba videti

Da podsetimo, bivši roker je 2013. osuđen na 35 godina zatvora zbog 13 krivičnih dela protiv dece, uključujući i pokušaj silovanja 11-mesečne bebe. Takođe je priznao učestvovanje u zaveri za silovanje deteta, tri tačke optužnice za seksualno zlostavljanje dece, sedam za snimanje, izradu ili posedovanje nepristojnih slika dece i jednu za posjedovanje ekstremne pornografske fotografije koja uključuje seksualni čin nad životinjom.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime