#ROKENROLSVUDA: Evo zašto nas nije bilo celog dana… Održan prvi BOOK & ROLL OPEN DAY

0
230
Book & Roll Open Day
Oglasi

Evo zašto nas danas nije bilo celog dana…. Naša mala redakcija bila je kompletno angažovana i zauzeta, a rezervne tekstove nismo stigli da napravimo, pa eto…

Ali imamo dobro opravdanje. Više nego dobro.

Book & Roll Open Day
Book & Roll Open Day

Dans je u beogradskom klubu Rokanje održan prvi BOOK & ROLL OPEN DAY!

I bilo je do… Bilo je sjajno!

Hajlajt druženja mladih kreativaca iz različitih umetničkih žanrova svakako je bila izjava jednog od članova kraljevačkje Rok Planete koji je, kada je bend po drugi put pozvan na bis. Iskreno, onako kako i treba i mora u rokenrolu, momak je zbunjeno prokomentarisao: Pa dobro, je l’ vi hoćete da ja promuknem?

E to je bila ta atmosfera…

Book & Roll Open Day
Book & Roll Open Day

Ako sad očekujete da vam detaljno prepričamo šta se sve danas dešavalo na Book & Roll Open Day, nećemo… popadali smo od umora, a i red je da proslavimo. Tako da… detalji sutra.

Book & Roll Open Day
Book & Roll Open Day

Ali ipak, ostalo je snage za jedno OGROMNO HVALA bendovima Katarina Kočetova Trio, Raskid 13 i Mladi Džek, udruženju Rok Planeta iz Kraljeva, piscima Marku Popoviću, Branislavu Bjelici i Dejanu Manojloviću, mladim fotografima i sinaestima Aleksi Mirosavljeviću i Janku Đuriću, đacima Artimedije, mladim glumcima iz dramskog studija pozorišta Pan teatra, kolekcionaru ploča Urošu Vojinoviću, muiltitaletnovanom Nikoli Ristiću, glumici Anđeli Krvavac, našim voditeljima Dejani i Andreji, neumornoj Ivani i našim prijateljima koji su nas podržali kada mnogi drugi nisu: Ani i Borisu iz MMM-a, Jovani i Mladenu iz online prodavnice Poludela Majica, magu društvenih mreža Jeleni Radović, Muzičkoj omladini Beograda i njihovoj “radilici” Mariji M. Karan… i sigurno smo nekog zaboravili, ali se taj neko neće ljutiti. O onim drugima nećemo ni trošiti reči. Ni večeras, ni sutra.

Book & Roll Open Day
Book & Roll Open Day

A detaljno o svemu što se danas događalo u Rokanju, uz mnogo bolje fotke nego đto su ove sa mobilnog telefona, sutra na portalu Headliner.rs.

#rokenrolsvuda

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime