Rod Stjuart pred koncert u Areni obećava “vrhunsku zabavu”, ali i dalje najviše voli da priča – o fudbalu

0
91
Rod Stjuart/Photo: screemnshot YouTube @kithnkinyaken
Oglasi

Iako možda duboko u srcu žali što nije ostvario profesionalnu fudbalsku karijeru, Rod Stjuart je u svetu muzike postigao ono što uspe samo izabranima, retkima koji su i posle četrdeset, pedeset godina karijere u stanju da odrade kvalitetan show.

Jedan takav očekuje nas za manje od mesec dana, tačnije 17. maja u beogradskoj Areni.

Rod Stjuart operisao nogu, kaže da je sad na redu – muškost

Stjuart obećava puno zabave, sve svoje hitove, seksi show i puno boja. Kao fudbalski fanatik, na koncertima ima naviku da šutira fudbasku loptu u publiku:

– Možda ćemo ih ovaj put imati, možda ne. Sve zavisi od obezbeđenja. Ponekad ih i devojke iz mog benda šutnu u publiku, a to je jako zabavno – kaže slavni muzičar.

Nostalgična publika koja je odrastala uz njegove hitove, jedva čeka da Rod po prvi put zapeva u Beogradu i to čuvene pesme kao što su “Tonight’s the Night (Gonna Be Alright)”, “The First Cut Is The Deepest”, “I Don’t Want To Talk About It” ili “You’re In My Heart”….

Nikad nisam rekao da sam Škot, ali… Engleska rok zvezda Rod Stjuart objasnio zašto vatreno navija za Škotsku i Seltik

Iako ima 80 godina Rod Stjuart je i dalje vrlo živahan na pozornici, a njegov hrapavi glas jop je njegov prepoznatljivi znak, uz imidž, naravno.

– Jako naporno radim kako bih ostao u formi. Vežbam tri do četiri puta nedeljno i ceo sam život igrao fudbal. Važno je brinuti se o svom zdravlju i ostati u dobroj formi – rekao je Rod.

Poznato je Rod do sada prodao više od 250 miliona albuma širom sveta.

– Sada sam u godinama u kojima mogu da pevam o čemu god poželim. Što je čovek stariji, njegovo srce sve više postaje kao otvorena knjiga – izjavio je svojevremeno, a u to će domaća publika moći da se uveri 17.maja u beogradskoj Areni, kada će legendarni pevač prvi put gostovati u Srbiji.

Ulaznice su u prodaji na www.tickets.rs.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime