Rod Stjuart je veliki fudbalski fan, ali neće u Katar ni za milion dolara: Stvarno ne bi bilo u redu…

0
417
Rod Stjuart/Prees Photo
Oglasi

Rod Stjuart je obelodanio da je odbio da ide u Katar, iako su mu ponudili više od milion dolara  za nastup.

Pevač je u razgovoru za The Sunday Times govorio o predstojećem Svetskom fudbalskom prvenstvu u Kataru i poručio da nije prihvatljivo da se ide u tu državu.

– Pre 15 meseci ponuđeno mi je mnogo novca, više od milion dolara da nastupim tamo. Odbio sam ih. Nije u redu ići tamo. I Irance bi takođe trebalo isključiti iz svega zbog snabdevanja oružjem – rekao je 77-godišnji muzičar.

Pravi tajming… Netflix objavio dokumentarac o kriminalu u FIFA

Stjuartovi komentari dolaze pošto je komičar Džo Lajset rekao Dejvidu Bekamu da će on “usitniti” i donirati 10 hiljada funti humanitarnim organizacijama za podršku LGBT osobama ako se sportista ne povuče iz ugovora sa Svetskim prvenstvom u Kataru. Navodno je Bekam plaćen 10 miliona funti da bude ambasador te države.

Fudbaler je bio žestoko kritikovan zbog prihvatanja novca zemlje u kojoj je homoseksualnost protivzakonita, s obzirom na to da je ranije bio smatran velikim saveznikom LGBTQ+ zajednice.

Kad galebovi prate ribarski brodić…  i još 10 stvari zbog kojih je Erik Kantona istinska ikona pop kulture

Mnogi obožavaoci dvoume se oko dolaska na SP koje počinje 20. novembra, a neki se boje za svoju sigurnost dok budu u Dohi.

I Robi Vilijams na meti kritičara

Robi Vilijams – Lost, screenshot

Kada je objavljeno da Robi Vilijams planira da nastupi u Kataru ovog decembra, došlo je do žestokih reakcija. Među kritičarima je bio i TV voditelj Pol O’Grejdi. On je rekao:

– Iznenađen sam Robijem… Nema tog novca zbog kojeg bih otišao tamo.

Svetsko fudbalsko prvenstvo održava se u Kataru od 20. novembra do 18. decembra. FIFA je zatražila od učesnika “da se usredsrede na fudbal, a ne na političke teme”.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime