Rob Halford proslavio 38 godina bez alkohola i poslao poruku onima koji žele da prestanu…

0
1116
Rob Halford/Photo: screenshot YouTube
Oglasi

Rob Halford, 72-godišnji pevač grupe Judas Priest, podelio je video poruku povodom 38 godina otkako je ostavio alkohol.

U poruci je, kako prenosi blabbermouth.net, rekao:

“Zdravo svima. Jedan dan odjednom je postao već 38 godina. Hvala višoj sili, porodici, prijateljima, metal fanovima, mom sponzoru Bobu koji mi je poklonio ove uspomene koje čuvam.

Šta su joj uradili od pesme, mama… Doro i Rob Halford snimili novu verziju legendarnog pop hita Boni Tajler

Svako od vas čini da ovaj trezan rođendan bude moguć. Juče je prošlo. Sutra je neizvesno. Danas je ono što je bitno. Molitva, samopregled, ispravljanje, pružanje ruke – jednostavne stvari u životu znače najviše.

Rob Halford: Ne plašim se smrti… heavy metal je besmrtan, oni koji ga sviraju – nisu

Onima od nas koji idemo istim putem – hodajmo zajedno. Vama koji možda spremate prvi korak, postoji divan novi život pun bezuslovnih blagoslova ispunjen ljubavlju i prihvatanjem koji vas čeka raširenih ruku. Ponizan sam i zahvalan za svaki trenutak koji provodim s vama svima.

Hvala vam još jednom, svima. Volim vas mnogo”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Metal God (@robhalfordlegacy)

Pre dve godine, Halford je razgovarao za španski Mariskal Rock o tome kako se nosi i izbegava poriv za povratkom alkoholu od 1986. godine.

Rob Halford posle objave o nagradi Rokenrol kuće slavnih za Judas Priest: Aleluja, ovo je blagoslov koji su svi metalci čekali

– O tome stalno razmišljam – rekao je o pijenju alkohola. – To je zavisnost. Kada gledam Phoenix Cardinals kako igraju na televiziji pre nekoliko dana, stalno su reklame za pivo i alkohol i slično. I znam da je tu. I to je iskušenje. Zato morate da imate sve mentalne alatke spremne da vas sprovedu kroz taj trenutak. Jer sve se radi u trenucima. I živim dan za danom. Živim dan za danom već 35 godina. I to je sve što se važi. To je trenutak. Živite u trenutku – ne juče, ne sutra; sada. I morate biti spremni kada vam dođe taj mali đavo na rame i kaže, ‘Hajde, Rob. Popij malo piva.’ ‘Idi u pm.’ [Smeh] Jer ne želim da se osećam tako ponovo, čoveče. Ne želim da budem ta osoba. Bio sam nesrećan. Nisam bio srećan. Bio sam loš prema ljudima. Ne želim ponovo da prođem kroz to. Takođe, to je deo pronalaženja ravnoteže u mom svakodnevnom životu.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime