RAGE OF THRONES… Više od 800.000 fanova “Igre prestola” potpisalo peticiju da se osma sezona snimi ponovo

0
226
Oglasi
Game of Thrones/Photo: printscreen
Game of Thrones/Photo: printscreen

Duboko razočarani fanovi megapopularne serije “Igra prestola” ne sede skrštenih ruku, već su pokrenuli peticiju da se osma sezona koja se smatra potpunim debaklom snimi ponovo. Peticiju je do sada potpisalo više od 800.000 ljudi, a za samo 24 sata skupljeno je više 250.000 potpisa.

Poslednja sezona, za razliku od prethodnih, nije zasnovana na knjizi Džordža R. R. Martina, a sa svakom emitovanom epizodom nezadovoljstvo fanova je raslo, dok konačno nije eskaliralo sa poslednjom emitovanom epizodom u kojoj Deneris Targerijen, majka zmajeva, sravnila sa zemljom čitavu Kraljevu luku.

Fanovi su frustrirani iz mnogo razloga. U epizodi “The Bells” Džejmi i trudna Sersei Lanister umiru zagrljeni dok se na njih urušava Crvena utvrda, Arja odustaje od osvete za koju se pripremala godinama, a Džon Snou konačno shvata da je njegova kraljica, tetka i ljubavnica, Deneris, ipak ćerka svoga oca, Ludog kralja, kada gubi kontrolu nad sobom i jašući zmaja spali čitav grad iz kojeg je trebalo da vlada. U vatri ne stradaju samo vojnici i kule, već i civili, deca.

U problemu su, kako smo čitali poslednjih dana, roditelji koji su deci dali ime Kalisi ili Deneris, a koji su kivni na tvorce serije jer se nekada stroga, ali pravična Deneris koja je oslobađala robove pretvorila u pomahnitalog ubicu.

Internet je naročito od ponedeljka kada je emitovana pretposlednja epizoda osme sezone preplavljen lamentima nad serijom koju su nekada svi obožavali, a poslednja nada razočaranih fanova je da peticija urodi plodom i dobiju kraj kakav bi bio prikladan ovakvom epskom spektaklu.

https://www.youtube.com/watch?v=eNrI1LeLLas

HL/Izvor: nedeljnik.rs

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime