Queens Of The Stone Age predstavili “Carnavoyeur”, drugi singl s novog albuma “In Times New Roman…”

"We live, we die, we fail, we rise; I’m a vulture so I hear goodbyes; There’s no end to life, On & on… Always life“

0
236
QOTSA/ Photo: Andreas Neumann
Oglasi

Nedavno objavljeni “Emotion Sickness”, prvi singl s najavljenog albuma “In Times New Roman…” s kojim su se QOTSA trijumfalno vratili posle diskografske pauze, “nalazi ih u njihovom najboljem, zlokobnom, bar-band-on-acid izdanju” (prema New York magazinu), i dobio je fantastične reakcije kritičara, publike i fanova.

Stigao “Emotion Sickness”, prvi singl sa novog albuma Queens of The Stone Age

Queens of the Stone Age sada otkrivaju “Carnavoyeur”, drugi video singl s njihovog s predstojećeg osmog studijskog izdanja.


QOTSA/ Photo: Andreas Neumann

Za razliku od prvog singla, “Carnavoyeur” otkriva Queens of the Stone Age u jednoj suptilnijoj nijansi zlokobnog: hipnotišući tuševi rifova slivaju se preko njihovog dobro nam poznatog, čvrstog rocka, prepoznatljivi zaštitni znak jednog od najbolih bendova današnjice, dok vokal Džoša Homa, nešto drugačijih raspona i dubine nego inače, zaokuplja slušaoca svojim toplim, ali i poznatim tonovima prihvatanja i rezignacije.

I dok su zadivljujuće, medene melodije ove pesme bez sumnje, zaista lepe, ovo su još uvijek Queens of the Stone Age, pa ne nedostaje bubnj i bas, ili vrišteće gitarske solo deonice. “Carnavoyeur” morate da čujete da biste verovali.


QOTSA/ Photo: Andreas Neumann

Novi album “In Times New Roman…” (Matador Records) će na svim digitalnim platformama biti dostupan od 16. juna.

Noć uoči objave, u prodavaonicama ploča i pabovima u 23 zemlje, organizovaće se Midnight Club druženje koje počinje počinje 15. juna u 23:00, a u prodaji će biti posebni pokloni, ekskluzivni merch među kojima i limitirano raznobojno LP izdanje, a na par lokacija i potpisani merch uz podelu ulaznica za predstojeće koncerte.

O beogradskoj promociji albuma više uskoro na društvenim mrežama Lampshade Media.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime