Queen Symphony Sensation prvi put u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu 28. i 29. aprila

0
301
Queen Real Tribute (Pinki)/ Photo: AleX
Oglasi

Queen Sensation sa simfonijskim orkestrom i horom, prvi put u će nastupiti u Srpskom narodnom pozorištu u Novom Sadu 28. i 29. aprila.

Posle rasprodatih koncerata u Ljubljani, Splitu, Rijeci i Beogradu, za Queen Sensation na redu je i Srpsko narodno pozorište u Novom Sadu. Prvi koncert je rasprodat za samo nekoliko dana, a kako i ne bi kada ovaj nezaboravan nastup donosi spoj simfonijskog orkestra i hora i svetski priznatog tribute benda Queen Sensation, koji je samo u Nemačkoj i Brazilu održao više od 200 koncerata.

Queen Symphony Sensation

Queen Sensation svira hitove grupe Queen još od 2017. godine. Do sada, uspeli su da napune gotovo sve evropske koncertne dvorane, a postali su omiljeni na teritoriji Kine, Rusije i severne Amerike. “Show Must Go On”, “Bohemian Rhapsody”, “Under Pressure”, “I Want to Break Free”, “A Kind of Magic2 su samo neki od hitova koje ćete čuti uživo, u spektakularnim aranžmanima.

Održan prvi od dva rasprodata koncerta Queen Symphony Sensation u MTS dvorani

Na koncertu u Novom Sadu publiku, pored članova svetski priznatog Queen Sensation očekuje i 45 članova Simfonijskog orkestra, hor Muzikon na čelu sa Milošem Jovanovićem kao i operska pevačica Jovanu Čurović.

Uživajte u magiji najvećih hitova grupe Queen i Fredija Merkjurija, koji su osvojili publiku širom sveta.

Deo atmosfere sa rasprodatog koncerta u Ljubljani možete videti na linku:

Ulaznice po ceni od 2.400 do 3.200 dinara u prodaji su na blagajni Srpskog narodnog pozorišta kao i online na https://prodaja.snp.org.rs/sr/site/eventDetail/index/3765.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime