Prva dama tehno scene Nikol Kravic zatvara ovogodišnji EXIT

0
163
Oglasi
Nina Kravic/ Photo: Promo
Nina Kravic/ Photo: Promo

Ovogodišnji EXIT nastavlja sa nizom hedlajnera i na jedinstvenoj mts Dance Areni, na kojoj je doček jutarnjeg sunca postao jedno od iskustava koje se mora doživeti i o kojem su pisali gotovo svi vodeći mediji u svetu.

Poseban doživljaj svake godine je poslednje jutro kada sve bine na tvrđavi završe sa programom i svi krenu na “hodočašće” prema Areni da isprate finale Exita.

Privilegiju da zatvori ovogodišnji EXIT imaće jedna od najznačajnijih umetnica na svetskoj elektronskoj sceni – Nina Kravic.

Sibirska trendseterka poznata je po beskompromisnim i energičnim DJ setovima sa muzikom koju mnogi se ne bi usudili da zavrte, a u proteklih godinu dana imala je završne setove samo na odabranim festivalima.

Photo: Promo
Photo: Promo

Finalnu noć na Areni, u nedelju 9. jula, savremenim tehno zvukom ispuniće i berlinski Rødhåd, nigerijsko-libanska zvezda Nikol Moudaber, naša Tijana T i dvojica domaćih tehno producenata u svetskom usponu Scalameriya i Ilija Đoković.

Ovakav furiozan program u nedelju zaokružiće još jedan veliki globalni tehno hedlajner čije će ime takođe biti ubrzo objavljeno sa ostatkom programa ovogodišnjeg izdanja mts Dance Arene.

Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime