Promocija debi albuma sastava Gorica & The Grooveheadz u klubu Bluz i Pivo

0
108
Gorica & The Grooveheadz (Beogradski jazz festival)/ Photo: AleX
Oglasi

Sastav mladih muzičara, Gorica & The Grooveheadz održaće promociju prvog autorskog albuma na kojoj će biti i premijerno prikazan spot za naslovnu numeru “Nigde drugo”.

Promocija debi izdanja i spota biće ododržana u četvrtak, 28. marta u klubu Bluz i Pivo koji se nalazi u Cetinjskoj 15 (Beograd).

Pod okriljem Glitch Recordsa, ovaj sastav konačno objedinjuje svoj rad u njima svojstvenom, prepoznatljivom zvuku koji je već dobro poznat domaćoj jazz, soul, funk, pop publici.

Gorica & The Grooveheadz su grupa mladih muzičara koji su se spontano okupili tokom studija na džez odseku Fakulteta muzičke umetnosti u Beogradu.

Gorica & The Grooveheadz (Beogradski jazz festival)/ Photo: AleX

Bend je osnovala kantautorka Gorica Šutić, koja potpisuje tekstove i muziku, a u radu na aranžmanima aktivno učestvuju i Stevan Milijanović (klavijaturista) i Aleksa Milijanović (bubnjar), koji je i muzički producent ovog sastava.

Njihov zvuk izmiče žanrovskim odrednicama, ali je očigledan uticaj džeza, soula, gruva i elektronike. Ovaj sastav je naročito posvećen autorskom radu, ali u njihovom repertoaru se mogu naći i obrade već postojećih numera koje su aranžmanski prilagodili svom senzibilitetu i zvuku.

Pored Gorice, bend čine i Stevan Milijanović (klavijature), David Gegić (bas gitara), Gagi Hajnrih (gitara) i Aleksa Milijanović (bubnjevi).

Neki od njihovih značajnijih nastupa su: Beogradski Jazz Festival, Musicology Sessions, Lenovo Showcase, Novobeogradsko Kulturno Leto…

Photo: Promo
Oglasi

POSTAVI ODGOVOR

Molimo unesite vaš komntar!
Unesi svoje ime